AKTUALNO

Izraelci izvršili zračni napad na Gazu

Gaza
Wikimedia
28.08.2015.
u 10:31

U izjavi također piše da je ovo šesti raketni napad pokrenut iz Gaze, od početka 2015. godine. Izrael optužuje Hamas za sve napade koji su pokrenuti iz tog područja.

Izraelski zračni napad pogodio je skladišta Hamasa u Gazi nakon što su Palestinci lansirali rakete na jug Izraela, izjavila je vojska u četvrtak, piše AFP.

"Kako bi odgovorili neprijatelju, izraelske zračne snage bombardirale su Hamasovo skladište oružja koje se nalazi u središtu Gaze", piše u priopćenju. Niti u jednom napadu nije bilo žrtava. U izjavi također piše da je ovo šesti raketni napad pokrenut iz Gaze, od početka 2015. godine. Izrael optužuje Hamas za sve napade koji su pokrenuti iz tog područja.

Prošlo ljeto Izrael je započeo rat protiv Hamasa kako bi neutralizirao sve točke s kojih se izvršavaju raketni napadi preko granice. U sukobu koji je trajao 50 dana ubijeno je 2 200 Palestinaca, najviše civila, te 73 izraelska vojnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije