VIDEO - F-16

Let na visinu od 4 500 metara za samo 45 sekundi!

F-16
Foto: Wikimedia
1/2
27.07.2015.
u 07:05

F-16 polijeće, ubrzava na malim visinama te se vertikalno penje iznad oblaka na više od četiri kilometra u samo 45 sekundi od polijetanja

Video koji možete pogledati sniman je u pilotskoj kabini ratnog aviona F-16 Pakistanskog ratnog zrakoplovstva, 11. eskadrile (Strijele). Testni piloti su Murat Keles (prednje sjedalo) i Murat Ozpala (zadnje sjedalo), piše David Cenciotti.

F-16 polijeće, ubrzava na malim visinama te se vertikalno penje iznad oblaka na više od četiri kilometra u samo 45 sekundi od polijetanja (trebalo mu je dvadeset sekundi od piste).

Impresivno, zar ne? Ovakva svojstva treba imati pravi presretač kao što je F-16.

USAF neće prodavati ratni avion "Warthog"

Zemunik mora biti otvoren do kasno u noć zbog noćne obuke na migovima

Komentara 2

Avatar dioptrija
dioptrija
20:42 27.07.2015.

>>>na više od četiri kilometra u samo 45 sekundi od polijetanja (trebalo mu je dvadeset sekundi od piste<<<). .............. To može samo iznad svog neba . Iznad ruskog neba ima da se dezintegriše . Ni dugmići neće ostati od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije