AKTUALNO

Poljski ministar obrane pozdravio dolazak snaga NATO saveza

Rat
Foto: Wikimedia CC
30.03.2017.
u 10:39

Ministar obrane Antoni Macierewicz pozdravio je vojnike u gradu Piotrkow Trybunalski.

Poljski ministar obrane pozdravio je dolazak međunarodne bojne NATO saveza koja se sastoji od vojnika iz Sjedinjenih Američkih Država, Britanije i Rumunjske. Tako će se poboljšati sigurnost u regiji nakon jačanja "prijetnje s istoka", piše Military Times.

Ministar obrane Antoni Macierewicz pozdravio je vojnike u gradu Piotrkow Trybunalski.

Ovakav razvoj događaja je ispunjene obećanja NATO saveza kako bi se poboljšala sigurnost i snaga na istočnom krilu NATO saveza usred strahova zbog ruskog pripajanja Krima 2014. godine.

NATO je poslao četiri ojačane bojne od oko 1 000 vojnika prema Poljskoj, Litvi, Latviji i Estoniji. Svaku bojnu vodi druga zemlja NATO saveza.

Uz navedenu vojsku, poslana je i američka brigada od 3500 vojnika u Poljsku ranije ove godine.

>>Sovjeti zauzeli Varšavu

>>Sovjeti oslobodili Auschwitz

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar stef99
stef99
17:29 30.03.2017.

Zato jer je dalabu, i nezna u koja se gohvna uvaljuje, jer gdje kvarni ameri dođu tu trava više ne raste, već rastu sranija i pušione, ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije