PREZENTACIJA FOTOGRAFIJA

"Dolina Soče - Put mira"

Bitka na Soči - stručna ekskurzija
Foto: Nikola Tominac
1/8
21.11.2015.
u 14:09

Za sve naše drage suradnike izvan Zagreba moram napomenuti da će predavanje biti prenošeno putem live-streama na www.isp.hr/javna-predavanja pa nam se na taj način možete pridružiti.

Poštovane kolege, dragi prijatelji, čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na prezentaciju fotografija "Dolina Soče - Put mira" koja će se održati 26. studenog 2015. u 17.00 u "Zlatnoj dvorani" Hrvatskog instituta za povijest (Opatička 10), a u sklopu Dana otvorenih vrata HIP-a.

Foto: Nikola Tominac

Na taj način obilježit ćemo trogodišnjicu rada Hrvatskog odbora za obilježavanje stogodišnjice Prvoga svjetskog rata, pa bih Vas molila da se odazovete u što većem broju. Za sve naše drage suradnike izvan Zagreba moram napomenuti da će predavanje biti prenošeno putem live-streama na www.isp.hr/javna-predavanja pa nam se na taj način možete pridružiti.

Foto: HIP

Također bih Vas molila da pozivnicu proslijedite svim potencijalno zainteresiranima jer je riječ o jedinstvenom fotografijama bojišta učinjenima stotinu godina nakon Prvoga svjetskog rata.

Veselim se Vašem dolasku.

Vijoleta Herman Kaurić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije