Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Četvrtak
Detaljnije
Trenutno
22°
Danas
36°
Vjetar
Umjereno jak
Petak
Detaljnije
29°
Vjetar
Povjetarac
Subota
Detaljnije
28°
Vjetar
Slab

Biometeorološka prognoza

Zbog daljnjeg porasta temperature zraka, biometeorološke prilike na području cijele zemlje neće biti sasvim povoljne. Osjet ugode će se u nekim dijelovima unutrašnjosti u najtoplijem dijelu dana približiti granici kategorije „iznimno vruće“. U takvim uvjetima savjetujemo odijevanje prozračne odjeće svjetlijih boja, redovitu hidrataciju te laganiju prehranu uz izbjegavanje boravka na otvorenom sredinom dana kao i ostale preporuke o zaštiti od velikih vrućina dostupnih na mrežnim stranicama DHMZ-a. Na području uz Jadran na raspoloženje meteoropata nepovoljan utjecaj može imati i južina. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1010 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

48 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Četvrtak
  min 19° max 36°
 • Petak
  min 18° max 29°
 • Subota
  min 17° max 28°
 • Nedjelja
  min 18° max 29°
 • Ponedjeljak
  min 18° max 30°
 • Utorak
  min 19° max 31°
 • Srijeda
  min 19° max 29°

Hrvatska danas

U petak vrlo promjenjivo i nestabilno te u unutrašnjosti osjetno svježije. Povremeno će biti kiše i grmljavinskih pljuskova, koji lokalno mogu biti izraženiji. Jutarnje temperature od 16 do 21°C u unutrašnjosti te od 20 do 25°C na Jadranu. Najviše dnevne od 25 do 30°C, na istoku i jugu do 35°C.
Powered by: