Vremenska prognoza

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Ponedjeljak
Detaljnije
Trenutno
27°
Danas
31°
Vjetar
JZ Povjetarac
Utorak
Detaljnije
23°
Vjetar
SZ Povjetarac
Srijeda
Detaljnije
25°
Vjetar
S Povjetarac

Biometeorološka prognoza

Vrlo visoke temperature i približavanje izražene hladne fronte stvorit će nepovoljan vremenski utjecaj, stoga je kod meteoropata moguća malaksalost i povećani dnevni umor. Kroničnim bolesnicima, djeci i starijim osobama savjetuje se osobit oprez i zadržavanje u kućnim uvjetima u najtoplijem dijelu dana te dovoljan unos tekućine. UV zračenje je vrlo visokog intenziteta pa se savjetuje primjerena zaštita prilikom izlaska. Koncentracije peludi bit će niske ili umjerene.

Mogućnost oborina

40-70 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 40-70%.

Tlak zraka

1006 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

60 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Ponedjeljak
  min 20° max 31°
 • Utorak
  min 18° max 23°
 • Srijeda
  min 15° max 25°
 • Četvrtak
  min 16° max 26°
 • Petak
  min 16° max 30°
 • Subota
  min 19° max 31°
 • Nedjelja
  min 20° max 33°

Hrvatska danas

U ponedjeljak će već tijekom noći u cijeloj Hrvatskoj doći do porasta naoblake, u početku u unutrašnjosti i na sjevernom dijelu Jadranu uz mjestimičnu kišu i grmljavinske pljuskove, a do kraja dana i u cijeloj Dalmaciji. Popodne će u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Slavoniji biti i intenzivnih grmljavinskih nepogoda uz pljuskove kiše, mjestimice i tuče. Puhat će slab i umjeren jugozapadnjak, ujutro i navečer sjeverac, a na Jadranu slab i umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 16 do 22, a na Jadranu od 21 do 26°C. Najviša dnevna temperatura od 29 do 34°C.
Powered by:
Message