Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Srijeda
Detaljnije
Trenutno
11°
Danas
17°
Vjetar
JZ Lahor
Četvrtak
Detaljnije
16°
Vjetar
S Lahor
Petak
Detaljnije
15°
Vjetar
JZ Lahor

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u Hrvatskoj biti razmjerno povoljne do povoljne. Više sunčanog vremena nego prethodnog dana će kod većine ljudi poboljšati raspoloženje. Kod mnogih će moć koncentracije, radni elan i učinak biti bolji, a kod kroničnih bolesnika podnošenje bolesti lakše. Ipak valja upozoriti plućne bolesnike na moguću neugodu u mjestimično maglovitim dijelovima hrvatske unutrašnjosti u jutarnjim satima. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1017 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

94 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Srijeda
  min max 17°
 • Četvrtak
  min 10° max 16°
 • Petak
  min 11° max 15°
 • Subota
  min max 16°
 • Nedjelja
  min max 16°
 • Ponedjeljak
  min max 14°
 • Utorak
  min max 15°

Hrvatska danas

U srijedu će jutro u unutrašnjosti zemlje biti maglovito i prohladno, pri čemu se magla mjestimice može i dulje zadržavati, a zatim sredinom dana djelomice sunčano i toplo. Puhat će slab vjetar. Na Jadranu djelomice sunčano i sredinom dana toplo. Postoji vjerojatnost za pokoji kratkotrajan pljusak na otocima srednje Dalmacije. Puhat će umjereni sjeverozapadnjak i bura. Jutarnje temperature od 6 do 10 u unutrašnjosti te od 13 do 17 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 14 do 18 u unutrašnjosti te od 17 do 21 na Jadranu.
Powered by: