Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Četvrtak
Detaljnije
Trenutno
13°
Danas
17°
Vjetar
Povjetarac
Petak
Detaljnije
19°
Vjetar
Povjetarac
Subota
Detaljnije
18°
Vjetar

Biometeorološka prognoza

Najnepovoljnije biometeorološke prilike se očekuju na Jadranu uz jugo, te Lici i Gorskom kotaru uz južinu, pa bi se kronični bolesnici trebali strogo pridržavati savjeta liječnika i uzimati terapiju prilagođenu težim vremenskim uvjetima. Moguća je povećana osjetljivost na bolove, osobito na mjestima ranijih ozljeda i prijeloma. I meteoropatima će se neugoda pojačati. Mogli bi patiti od nesanice, glavobolje, umora i smanjene koncentracije, te kao posljedice imati manju radnu učinkovitost i biti lošeg raspoloženja. Nešto slabije izražena južina u ostalim područjima Hrvatske uzrokovat će kroničnim bolesnicima i ostalim osjetljivim skupinama ljudi slične tegobe malo slabijeg intenziteta. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

60-80 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 60-80%.

Tlak zraka

1004 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

94 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Četvrtak
  min 12° max 17°
 • Petak
  min 13° max 19°
 • Subota
  min 12° max 18°
 • Nedjelja
  min 12° max 19°
 • Ponedjeljak
  min 10° max 18°
 • Utorak
  min 10° max 19°
 • Srijeda
  min 10° max 20°

Hrvatska danas

U četvrtak pretežno oblačno, povremeno s kišom i lokalnim grmljavinskim pljuskovima, koji na Jadranu i u krajevima uz Jadran mogu biti obilniji. Najmanje oborina bit će na istoku zemlje. Na Jadranu će puhati umjereni do jak južni vjetar i jugo, a u unutrašnjosti će umjereni jugozapadnjak tijekom dana okretati na sjeverac. Jutarnje temperature od 10 do 15°C u unutrašnjosti te od 14 do 18°C na Jadranu. Najviše dnevne od 14 do 19°C, na Jadranu kao i u Slavoniji od 22 do 25°C.
Powered by: