AKTUALNO

Amerikanci i saveznici izvršili 28 zračnih napada u Siriji i Iraku

Reuters
REUTERS/Hosam Katan
21.04.2015.
u 19:35

Napadi su izvršeni i na Al Asad, Al Huwayjah, Bayji, Faludžu, Ramadi, Sinjar and Tal Afar.

Saveznici pod vodstvom SAD-a izvršili su zračne napade na militante Islamske Države u Siriji. Od ponedjeljka izvršeno je ukupno 22 napada protiv grupe militanata u Iraku, izjavila je američka vojska.

Napadi u Siriji usmjereni su na Al Hasakah i Kobani, izjavila je vojska. Pogodili su različite točke otpora militanata, njihova vozila i borbene položaje. U Iraku su koalicijske snage izvršile napad na područje oko Mosula te je pritom pogođena tvornica kako bi oslabili proizvodnju oružja, prenosi REUTERS. Napadi su izvršeni i na Al Asad,  Al Huwayjah, Bayji, Faludžu, Ramadi, Sinjar and Tal Afar.

>>Amerikanci usporavaju povlačenje svojih snaga iz Afganistana

>>NATO bi trebao biti agresivniji u konfliktu s Rusijom

Komentara 4

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
00:22 22.04.2015.

Neće, ti zračni udari su predstava za javnost, jer je cijeli svijet postao svjestan što se događa tamo. Na dnevnoj bazi, ti teroristi imaju vojnu, financijsku i logističku potporu, zemlje koje su javno objavile rat islamskoj državi, ni danas nisu zatvorile svoje granice, turska, jordan, izrael, prema tome, dok god postojeći teroristi unutar zemlje, sirije ili iraka, imaju redoviti priljev novih snaga i skupe opreme, ne znam kako može 20ak zračnih udara bilo što promjeniti?!

T1
t12matija
14:28 22.04.2015.

bombardiraj dok ne ostane spaljena zemlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije