2012. - KVAR NA ADMIRALU KUZNJECOVU

Pogledajte snimku spašavanja ruskog nosača aviona

Rat
Youtube
21.10.2016.
u 17:20

Hoće li i 2016. godine doživjeti istu sudbinu?

Pogledajte snimku iz 2012. godine u kojoj manji brod vuče ruski nosač aviona Admiral Kuznjecov. Priča postaje zanimljiva jer je trenutno ruski brodovi prolaze kroz kanal La Manche, piše Dailymail.

>>Rusija šalje svoj veliki nosač aviona prema Siriji

>>Veliki admiral Tirpitz dao ostavku

Komentara 18

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
07:03 22.10.2016.

Ovo je višenamjenski srpski šleper "Zastava - Ocean IV" koji je toliko jak da može šlepati istovremeno čak dva ruska ili osam američkih nosača aviona. A da i ne govorimo o srpskim podmornicama koje ne samo da rone do 12.000000 metara dubine nego mogu i polijetati vertikalno i onda služe kao leteći tankeri za gorivo ruskih strateških bombardera!

Avatar zong
zong
11:24 22.10.2016.

Ismijavanje Rusije je sve što zapad trenutno može a i smije. Zapad se tješi zabludama, NATO članice pokušavaju ruganjem Rusiji jedne drugima uliti hrabrosti... ali fakat je da Rusi usprkos svemu rade ono što žele i da će taj ruski nosač doći na svoje planirano odredište i odrađivati planirane zadaće, čak i bržim tempom nego "novi, nevidljivi, bezdimni" američki nosači. U tom ruganju zapada je najtužnije to što dok se smiju Rusiji ne razmišljaju kakvi klaunovi oni ispadaju jer toj takvoj zaostaloj ruskoj opremi ništa ne smiju, smiju tek samo sa dozvoljene distance od strane Rusa promatrati kako Rusi idu u boj protiv zapadnih interesa...

DU
Deleted user
09:53 22.10.2016.

mislim da je taj nosač aviona buduči koraljni greben..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije