AKTUALNO

Generalni remont kotača za borbeno vozilo pješaštva (BVP) M80

BVP
Wikimedia
16.10.2015.
u 20:07

U Financijskom planu za tekuću godinu planirana su financijska sredstva za Usluge regeneracije kotača za BVP M-80. Potrebno je ugovoriti uslugu generalnog remonta (regeneracije) kotača za BVP M-80(A) koja će se prema stvarnim potrebama konzumirati tijekom tekuće godine.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske pokrenulo je pregovarački postupak javne nabave s prethodnom objavom za uslugu generalnog remonta (regeneracije) kotača za borbeno vozilo pješaštva (BVP) M80, piše Defender.hr

Za nabavu usluge generalnog remonta (regeneracije) kotača procijenjena vrijednost iznosi ukupno 920.000,00 kuna. Ovim postupkom nabave javni naručitelj namjerava zaključiti okvirne sporazume o javnoj nabavi na četiri godine i ugovor o javnoj nabavi za 2015. godinu.

U Financijskom planu za tekuću godinu planirana su financijska sredstva za Usluge regeneracije kotača za BVP M-80. Potrebno je ugovoriti uslugu generalnog remonta (regeneracije) kotača za BVP M-80(A) koja će se prema stvarnim potrebama konzumirati tijekom tekuće godine.

U dokumentaciji se Tehničkom specifikacijom definiraju se faze rada za:
- obvezne radove generalnog remonta (regeneracije) potpornih i vodećih kotača te kotača – nosača gusjenica za BVP M 80A koje potrebno provesti pri svakoj regeneraciji svakog kotača dostavljenog na regeneraciju,
- radove na kotačima gusjenica za koji se prilikom defektacije utvrdi da zbog oštećenja nije moguće izvršiti regeneraciju,
- dodatne radove generalnog remonta (regeneracije) potpornih i vodećih kotača te kotača – nosača gusjenica za BVP M 80A koji se naručuju od strane MORH-a, a koji ovise o tehničkom, parametarskom i funkcionalnom stanju svakog kotača posebno.

Tekst je u potpunosti preuzet s portala Defender.hr

Komentara 3

ZS
zlatko.spanec
10:22 19.10.2015.

pa zar nije bilo neke fotke od Hrvatskog bvp-a,nego ste stavili sliku srpskog.

ST
strsljen2013
22:02 16.10.2015.

Pa toliko su se vozili i koristili da su se dijelovi pohabali ili istina je možda da su zahrđali od stajanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije