ZANIMLJIVOSTI

Pogledajte deset 'preživjelih' građevina koje su izgradili nacisti

Rat
Foto: Wikimedia CC
27.12.2016.
u 16:19

Brojne građevine nisu preživjele Drugi svjetski rat, ali neke su ipak sačuvane od uništenja kako bi ostale mučan podsjetnik režima.

Takozvani Tisućljetni Reich trebao se prepoznavati kroz povijest velebnim zdanjima koje ćete vidjeti u video snimci, a ona su prikazivala neospornu snagu vladavine Adolfa Hitlera.

Brojne građevine nisu preživjele Drugi svjetski rat, ali neke su ipak sačuvane od uništenja kako bi ostale mučan podsjetnik režima. Pogledajte u video snimci neke od navedenih građevina koje postoje i danas.

Snimku donosi portal War History Online.

>>Posljednji spektakl Trećega Reicha

>>Moderne fotografije Hitlerovog Atlantskog zida u boji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije