Dokumentarni film

Legija stranaca - jači od svih

FFL
Foto: http://globerove.com/
1/2
11.07.2014.
u 21:41

Film uz svakodnevnog života legionara prikazuje i povijesni razvoj postrojbe

U srpanjskom broju VP-a objavljen je tekst "VP gost kod Legije stranaca". Ove je godine proslava bila posebna jer je relikviju kapetana Danjoua prvi put nosio Hrvat, umirovljeni potpukovnik Legije Zlatko Sabljić. Donosimo dokumentarni film u trajanju od dva sata koji zorno prikazuje život te trening legionara. Film uz svakodnevnog života legionara prikazuje i povijesni razvoj postrojbe. Uživajte.

Komentara 2

DU
Deleted user
00:33 13.07.2014.

obicne "legalne" ubojice. najnizi olos ovog svijeta

Avatar noesiss
noesiss
14:58 12.07.2014.

Ni jedan posten, moralan i normalan covjek, se ne bi nikad borio pod tudjom zastavom, u tudjem ratu, i na tudjem terenu. Samo placenik, a takve ne treba niti komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije