'Kaptolska mafija protiv Ljubasa'

Komentari 27

ZL
zlako
12:58 14.12.2015.

Kačunko istinom udara zle sile.Pobornici neznanja ili ti duše koje ne poznaju sebe a dakako onda niti istinu.Njhove olupine duša vozaju tjela bez svijesti jer vjerujuči da matrerija proizvodi svijest jest teški nedostatak ičega normalnog.Bože oprosti im jer ne znaju da su živi.Oprosti im što su mrtvi.ateisti.

VL
istovari
20:20 02.01.2016.

"Isto je i s forsiranjem izmišljenoga čudovišnog lika tzv. Djeda Božićnjaka. Taj debeljuškasti starčić pedofilnih karakteristika" ...vi najbolje znate što je to pedofiija i što je najveći pedofilski lanac...

VL
TI
tignarius
09:05 15.12.2015.

sve si odlično napisao vjerovatno će te sad napast ove feminističke skupine (kao ona što je s onim likom iz Otvorenog; napala Ilčića) ....zamisli koja "koalicija" al šta;š; raja je za "ljudska prava"

VL
PE
petrova
15:43 14.12.2015.

Luftbrenzer, netočna je vaša tvrdnja da Bog ne traži celibat od svećenika. Traži ga i zatražio ga je po svojem zastupniku na zemlji, Svetom ocu, koji po Božjoj odredbi ima vrhovnu vlast u Crkvi. A što se tiče one riječi u Svetom pismu - "Neka bude jedne žene muž" - to se odnosi na đakone koji nemaju svećenički red i nemaju ovlast služiti Svetu misu.

VL
DE
demokršćanin
21:28 14.12.2015.

Možda je islamizacija Europe znak Duha svetoga.Nezadovoljstvo autohtonih europskih naroda prema useljavanju nekršćanskih naroda javlja se sve više i možda će se na takav način Europljani vratiti temeljima kršćanstva kojega su izbacili iz europskog Ustava.Možda će se otvoriti mnoge zatvorenee crkve.Možda će se mnogi vratiti svojim kršćanskim korijenima.Treba uvijek biti optimist i u najgorim vremenima što je i osnova naviještanja "radosne vijesti".Sretan BOŽIĆ svima!

VL
PE
peivkon
05:45 17.12.2015.

Volio bih da imam vremena komentirati ovaj blog, lai za sada samo odgovor u vezi onih koji podržvaju tzv Knjigu Istine. Ona spominje zlog duha jezabele iz Starog Zavjeta poo istim porukama dok je istina potpuno drugačija, Oni sami jesuu žrtve istog zloduha. Više na stranici: http://glasbrotnja.net/svjedocanstva/svjedocanstvo-egzorcista-pomagao-sam-sljedbenicima-knjige-istine-i-marije-od-milosrda-osloboditi-se-demona

VL
don Anđelko Kaćunko
14:14 17.12.2015.

Evo kako se novinar spomenutog e-dnevnika i tjednika pokušao obraniti: http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/slucaj-ljubas-i-andelko-kacunko-zapjevao-u-zboru-podrugljivaca-kako-jadno-869765

VL
PE
petrova
15:20 18.12.2015.

Najveći uzroci svih zala u našoj domovini su bogopsovka, pobačaj i nepoštivanje Dana Gospodnjeg. Evo što otac Marko Glogović kaže ŠTO JE BOGOPSOVKA "Psovka se iskazuje kao istinski govor pakla koji rađa gorke, tragične posljedice. Znaj i shvati, s najvećomom ozbiljnošću - bogopsovka je javno, jasno, svojevoljno odreknuće od Boga, - Odbacivanje Božje milosti i blagoslova, - Teško pogrdan izraz kojim se Bogu na simboličan način oduzimaju čast i dostojanstvo, - Zazivanje prokletstva na domovinu, obitelj, posao, brak, -Uzrok ratnih i drugih sukoba, rastava brakova, neplodnosti, spontanih pobačaja, - Uzrok bolesti na duhu, duši i tijelu, prirodnih katastrofa, - Predanje svojih materijalnih dobara, osjećaja, odnosa s bližnjima đavlu, - Ulazak u područje smrti, nesreća, bijede, početak teških ovisnosti, poroka, navezanosti, beznađa, očaja, strahova, često povezana s nasiljem, mržnjom i svađama u obitelji, - Nadahnuće zloduha, - Duh bogopsovke vezan je često uz duha spolne nastranosti, bludnosti i alkoholizma, rodoskvrnuća, duha samoubojstva i nagle smrti, - Govor zloduha- kod dugogodišnjih, teških psovača dolazi i do pravog sotonskog opsjednuća!"

VL
don Anđelko Kaćunko
21:12 19.12.2015.

To je, Petrova, čista, teška i bolna istina! Za PSOVKU vrijedi ono isto što je veliki filozof De Rougemont rekao za LAŽ - kad je čovjek izgovara onda "đavao plazi njegovim jezikom"!

VL
Robinzon
14:19 25.12.2015.

Don Kaćunko.Želim vam Bogom blagoslovljen Božić.Sinoć, na badnjačkoj večeri rekao sam djeci da se ovaj put ne molimo Bogu.Svi su se složili da se Bogu počenemo zahvaljivati za ono sve što je nama i čovječanstvu dao.Nekima ni to nije dovoljno.Mole se da im (samo njima) Bog dade ovo ili ono.Nikada om nije dovoljno Božjih darova.od danas je moje obraćanje svevišnjem zahvala, a ne molitva.Sutra mi dolazi svećenik na posvećenje doma.Baš me interesira što on o tome misli.

VL
Robinzon
08:24 27.12.2015.

I rekoh svećeniku.Uz smješak mi reče kako bi to ljudi trebali činiti.Razumljiviji mi je bio smješak od odgovora.

VL
LI
livoguza2
18:50 31.12.2015.

"sto što je veliki filozof De Rougemont rekao za LAŽ - kad je čovjek izgovara onda "đavao plazi njegovim jezikom"!"_____________Oprosti mi, milosrdni Bože, u ovoj godini milosrđa, ako griješim kada napišem da me ovaj opis neodoljivo podsjeća na palucanje jezikom odlazećeg hrvatskog premijera dok izgovara notorne laži! Lp.

VL
LI
livoguza2
19:00 31.12.2015.

"I rekoh svećeniku.Uz smješak mi reče kako bi to ljudi trebali činiti.Razumljiviji mi je bio smješak od odgovora."______________Pustolove! Počeli su se ljudi smijati tvojim pitanjima. Nije im jasno da čovjek od 72 godine života i preko 129 kg tjelesne težine još nije uspio naučiti da u potrebi treba moliti Boga i čovjeka da mu pomognu i lijepo se znati zahvaliti i Bogu i čovjeku za svako dobro koje su mu učinili. Doduše, ljudi imaju jedan velik problem kada stvari gledaju isključivo s pozicije čovjeka pa im se čini da im Bog čini zlo kada obole, kad im netko blizak umre...Nije im htio kazati svoje planove, onako kako je Milanović predstavio Plan 21. "E, da je znati", veli moj rođo kada ispunja športsku prognozu u kladionici. Lp.

VL
LI
livoguza2
19:02 31.12.2015.

zlako14.12.2015 u 12:58h Kačunko istinom udara zle sile.______________Udara Kaćunko. Samo što su zle sile u Hrvatskoj postale imune na istinu. I ja s njihovom imunosti imam na blogovima grdnih nevolja. Lp.

VL
don Anđelko Kaćunko
21:22 17.12.2015.

Konačno sam uspio kompletirati dodatak N(pn)B. Ali dužan sam i ispriku za mnoge preskočene... koji ili sada više nisu toliko aktualni kao prije, ili se ne mogu sjetiti nekih događaja. Jer "tempus irreparabile fugit" i briše čak i ono što smatramo veoma važnim...! Svima pozdrav i blagoslov podkraj trećega adventskog tjedna!

VL
GE
geomir
12:35 15.12.2015.

I ja ću počet ka @tigi! Sve lipo govoriš samo si jedno zaboravio,..... osnovnu postavku "Stvoritelja": Svi ste vi moja dica!! Oli ON ne vidi sve i šta se onda sekiraš!!?? I ko ti kaže da sve to nije Njegovjegov plan!?? Po činjenicama koje si prikazao u dijelu di govoriš o natalitetu, oli nije bjelodano koga ON preferira, a sve u skladu s onon NJEGOVOM: Idite i množite se!! I cila intonacija ti je MI i ONI!! A to onda navodi na pomisao da i tamo gore u visini ima "ON" i "ALAH"!!? Ili možda nema nikoga!!?? Ako i zaboravimo na MI i ONI, već samo gledajmo NAS, skoro najkatoličkiju zemju na svitu. Dobro je da nas ON odma ne ožeže vatrom i sumporom kad vidi ( a vidi, zar ne??) kako i sam opisuješ, ča smo učinili od proslave rojendana Njegovog Jedinca!!

VL
NE
neboiznadzagreba
00:23 16.12.2015.

Niti mi je naslov posta šokantan i brutalan, niti mislim da je podnaslov daleko od istine, jer kada se crkveni prvak bavi nečim što je sličnije prljavim političkim igrama nego Isusovu učenju, držim da ne zaslužuje biti ni pastir, nii prvi među ovcama.Istinu svak gleda svojim očima, cijelu ju zna samo Bog (isti onaj koga na arapskom i kršćani i muslimani nazivaju Alah).

VL
SI
sisoljub
17:01 16.12.2015.

Djed Mraz je dekršćanizirani oblik Svetog Nikole, izmišljen od reklamne američke industrije i velikih koncerna, zbog veće kozumacije i prodaje, jer sa likom kršćanskog biskupa iz 4. stoljeća se naprosto ne može praviti dobra reklama. Komunisti su u Jugoslaviji zapravovo nesvjesno i nehotice učinilu veliku uslugu i Crkvi i svim vjernicima. Tako što su tu reklamnu bajkovitu zapadnjačku figuru Djeda Mraza odvojili od Božića i stavili je na Silvestrovo, odnosno na Novu godinu, Mislim da će se i don Anđelko složoiti, da mnogi hrvatski vjernici danas imaju nostalgijiu, za tim vremrenima. Ne za Jugoslavijom, već za onim vremenima, kada se na Božić slavio doista Božić, i kada su se pjevale doista božićne pjesme, kada nije bilo Djeda Mraza za Božić i kada nije bilo šoping centara i sveg ovog zapadanjačkog konzuma,. i sladunjavih priglupih američkih pjesmuljaka u kojima se pjeva kako je lijepo kada sniježi i slično, a nemaju veze sa Božićem.. Paradosksalno je ali istinito, da se tako, upravo u nekadašnjim komunističkim državama europskog istoka, danas više očuvalo kršćanstvo i tradicije nego na navodno kršćnaskom Zapadu. Komunisti su forsirali potpuni državni ateizam i tako su strogo odvajali sve vjersko od države. A tako su zapravo učinili uslugu vjernicima,. Tako su vjernici i kršćanstvo ostali pošteđeni od upliva konzumerizma, relativizama i masonskog laicizma koji su odavno načeli Crkvu i kršćanstvo u zapadnim zemljama. A danas su sve te pojave stigle i u sami Vatikan i to na čelu sa trojanskim konjem Bergoglijem , koji sa savojom svitom polako rastače i uništava Crkvu...Ali don Kaćunko kao i drugi hrvatski velikodostojnici još drže glavu u pijesku i ne žele to vidjeti.. I kada Don Kaćunko ovdje već citira Dylana, ...ima jedna druga Dylanova pjesma, koju je napisao početkom 80-ih godina, nakon što je prešao na kršćanstvo...U toj pjesmi u sarakastičnom Dylanovom stilu, mogli bi prepozanti mnoge današnje "mirotvorce" i "humaniste", koji se kriju pod takvim maskama, koji prodaju maglu i zavode ljude, uključujuči i vrhovnoga poglavara KC, Bergoglija.. Don Kaćunko može pronaći cijeli tekst te pjesme u pretrazi na google.. Pjesma se sarakstično zove "Man od peace"... Samo jedan izvadak: Man of Peace: " He's a great humanitarian, he's great philanthropist He knows just where to touch you honey, and how you like to be kissed He'll put both his arms around you You can feel the tender touch of the beast You know that sometimes Satan comes as a man of peace."

VL
ambientocclusser
23:05 16.12.2015.

Odličan tekst, lijepo posložene stvari koje je trenutno nepristojno objavljivati jer "napredni humani sti" odmah ljude koji izjave i ove nepristrane statističke podatke odmah proglase neonacijima. Ovaj bandićev "advent" sa štandovima sa kobasicama i kuhanim vinom mi je također u lijepom kontekstu sa prvim dijelom o sprdnji iz svetog vremena došašća.

VL
slaven0
01:15 15.12.2015.

"Civilizacija nece postici savrsenstvo sve dok zadnji kamen sa zadnje crkve ne padne na zadnjeg svecenika" Emile Zola. Dodao bi tome Dzamije/Imame. Ne treba ici dalje od ovih bljuvotina zaodjenutih u ljubav i milosrdje da covijek shvati od kud podjele i zlo dolazi...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.