'Kaptolska mafija protiv Ljubasa'
Komentari 27
"Ajmo sada, medijski dežurni lajavci ..." Tako vehementni pop "časti" neistomišljenike, koji se kritički osvrću na njegovo jednoumlje, protiv kojeg Kaćunko tobože ustr(a)je. Ne želite li piti iz njegovog prljavog (kaptolskog) krčaga, lajavac ste. U članku je natavrljano svega ia i svačega, osim uzroka koji su doveli pogubnog pada nataliteta, koji nezaustavljivo vodi u demografsku katastrofu. Grabež, gotovanstvo, lijenost, hedonizam, kapitalistička samodovoljnost (koja je novac ustoličila za vrhovno božanstvo, a crkva ih je za šaku srebrnjaka zdušno suportirala), osnovni su razlozi moralnog posrnuća s razornim posljedicama umiranja cijelih nacija. Kad se k tome još doda samonametnuti zavjet čistoće ha...ha..(celibat) (kojeg Svevišnji nikad nije iskao od svećenika: "Biskup neka bude jedne žene muž"), kojim se svećenici u ime lagodnosti i komoditeta življenja radosno odriču bračnog združivanja kroz sakramenet braka, ter blagoslovljenog roditeljstva koje iz njega proističe. Tko brani katolicima i ostalim kršćanima brojnije potomstvo? Arapi? Muslimani uopće? Ne! Za sve su si sami krivi kad su uzjahali apokaliptičku bedeviju kapitalizma s njegovim "moralnim vrijednostima", gotovanstvom, potrošačkim mentalitetom, bezdušnošću, nasiljem....., Sada je uzalud kukati kad vidite da ističu posljednja kršćanska zrnca iz klepsidre života A vi se Andjelko i dalje rugajte "lajavcima". Savjetujem vam, učite arapski jer će se u dogledno vrijeme mise (ili kako će se već zvati) slaviti na tom milozvučnom jeziku.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Puninu istine spoznat ćemo tijekom Upozorenja a do tada evo upozorenja za dona i mnoge druge iz Knjige istine. " Pazite se onih koji se hvale svojim znanjem o teologiji i koji se usude reći da dolaze od Mene, kadada sve što oni govore izvire iz ljubomore i iz silne mržnje prema Božjim prorocima. Takve zaražene duše će pokušati upravljati vama i zastrašivati svakoga tko im se suprotstavlja. Ako nastavite slijediti Moju posljednju Misiju na Zemlji, za spas duša, oni će činiti sve što mogu da vas slome. Oni koji su pod utjecajem duha Izebele radit će nemilosrdno da Me napadnu. Ovaj zloduh, preko slabih duša koje ona zarobi, koristit će demonske načine da kleveće, ponizi i potiče na mržnju protiv onih koji slijede Mene. Bježite kada se suočite s ovim zaraženim dušama. Ne podcjenjujte ih jer one će, pod utjecajem Izebele, pokušati uzrokovati nezamislivo zlo onima koji se s njima povežu. Naučite prepoznavati zloduha Izebelu, jer će ona govoriti s velikim autoritetom o Meni, preko onih koje zaposjedne. Oni će govoriti s dubokom spoznajom o Svetim Sakramentima i koristit će dijelove Svete Biblije, ali samo da bi ih pogrješno navodili, da potkopaju Moju Riječ. Vidjet ćete Izebelu kako ovu Misiju napada sa zlobnim užitkom. Njeni odani sljedbenici su tvrdoglavi, dominantni, puni oholosti i duboko predani ovoj Mojoj protivnici koja je osvojila njihove duše pod svoj moćni utjecaj. Vi se nikada ne smijete vezati s duhom Izebele, jer ako se vežete, ona će vas uništiti, baš kao što je to učinila svojim kohortama." Čuvaj se done čim prije pred Presveto na koljena i pitaj Gospodina za Knjigu Istine siguran sam da ćeš dobiti odgovor u svom srcu. BB.