AKTUALNO

Američka vojna vozila stigla u Estoniju!

Rat
Foto: Wikimedia CC
06.02.2017.
u 18:55

Vojno osoblje pješačke postrojbe 1. bojne 69. oklopne konjičke postrojbe (Charlie) stigla je u Tapu u Estoniji prošli tjedan.

Vojna vozila pješaštva Američke vojske stigli su u Tapu u Estoniji. Interfax prenosi informacije od novinarske službe 1. brigade pješaštva Estonskih obrambenih snaga, piše 112.International

Vojno osoblje pješačke postrojbe 1. bojne 69. oklopne konjičke postrojbe (Charlie) stigla je u Tapu u Estoniji prošli tjedan. Navedena je vojna postrojb bila smještena u istočnom krilu NATO saveza u Europi još od početka godine. U postrojbi se nalaze tenkovi M1A1 Abrams te oklopljena vozila za potporu pješaštva M2 Bradley.

Oni će ostati u Estoniji do proljeća kada bi trebala stići bojna NATO saveza pod vodstvom Ujedinjenog Kraljevstva. Kao što smo prenijeli, NATO snage se sada nalaze u Estoniji, Litvi te Poljskoj. To su odluke Varšavskog dogovora iz 2016. godine

>>Stoltenberg: "NATO ne može priznati pripajanje Krima Rusiji"

>>Visokotehnološki američki borbeni lovac F-22 "Raptor"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije