AKTUALNO

Zašto belgijski ratni brodovi već 20 sati kruže blizu obale Velike Britanije!?

Ratni brodovi
Foto: Marine Traffic
1/3
27.04.2016.
u 17:25

Belgijski glasnogovornik navodi da je riječ o vojnim vježbama iako britanska obalna straža nema pojma o tome

Obalna straža britanske Kraljevske mornarice istražuje zašto dva belgijska ratna broda plove blizu obale Walesa, piše DailyMail

Veliki zapovjedni brod BNS Godetia te minolovac BNS Lobelia kruže oko obale još od utorka navečer. Britanska obalna straža nema informaciju o ovim, najmanje rečeno čudnim aktivnostima belgijske mornarice.

Glasnogovornik belgijske ratne mornarice izjavio je da su to "samo vojne vježbe", ali nema razloga da britanska obalna straža nema nikakve informacije o tome.

Foto: Marine Traffic

Foto: Marine Traffic

Kao što možete vidjeti u video snimci i na slikama, brodovi izvode vrlo čudne manevre.

Komentara 2

DU
Deleted user
22:10 27.04.2016.

Tako ja kružim kad mi otpadne pajet u sred noći.

Avatar Čaruga
Čaruga
09:32 28.04.2016.

zato sto traze nesto, tako se ja vrtim kada izgubim kljuceve od kuce :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije