AKTUALNO

C-17, A-10, C-130 – Ovako izgleda moderni "Dan D"

C17
Foto: Wikimedia CC
07.11.2016.
u 14:49

Zrakoplovi A-10 Thunderbolt i C-17 Globemaster sa 130 padobranaca sudjeluju u vojnoj vježbi "Joint Forcible Entry" blizu zračne piste Keno na vojnom poligonu u Nevadi.

Pogledajte videosnimku u nastavku koja prikazuje kako bi izgledao "Dan D" 2016. godine, piše WHO.

Zrakoplovi A-10 Thunderbolt i C-17 Globemaster sa 130 padobranaca sudjeluju u vojnoj vježbi "Joint Forcible Entry" blizu zračne piste Keno na vojnom poligonu u Nevadi. Sudionici vježbe koordinirano sudjeluju u vježbi te zrakoplovi izbacuju borbene jedinice na nepristupačan teren. U navedenoj videosnimci možemo vidjeti u niskom letu zrakoplov A-10. Nakon toga, C-17 izbacuje pripadnike poznate 82. zračno-desantne divizije. Njihov je zadatak zauzeti pistu kako bi veliki transporteri C-17 Globemaster mogli sletjeti.

>>Američka vojska nije spremna za borbu s Rusijom, Kinom, Iranom ili Sjevernom Korejom?!

>>Američka mornarica poslala dva nosača aviona prema Filipinima

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Soljženicin
22:44 07.11.2016.

a svašta, pa ovo je sitna mala igrica sa zastarjelim igračkama, meni se čini da je ovdje ekipa došla na paint ball

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije