POŠTIVANJE SANKCIJA?

Egipat prodao Rusiji ratne brodove Mistral za samo jedan dolar

RAt
Foto: DID
1/2
21.10.2016.
u 17:50

Rusija je naručila dva ratna broda Mistral od Francuske 2010. godine za 1.37 milijardi dolara.

Egipat je prodao Rusiji dva ratna broda Mistral koji su izgrađeni u Francuskoj, izjavio je poljski ministar obrane Antoni Macierewicz. "Istina je da su brodovi Mistral prodani Egiptu te su de facto prebačeni Rusiji za samo jedan dolar" izjavio je Macierewicz u poljskom parlamentu u utorak, piše TheNews.

Rusija je naručila dva ratna broda Mistral od Francuske 2010. godine za 1.37 milijardi dolara. Međutim, krajem 2014. godine, francuski predsjednik Francois Hollande objavio je da ih Francuska neće isporučiti zbog posljednjih akcija Moskve u Ukrajini.

Foto: DID

Dolazimo do zaključka da je Francuska ipak licemjerno prodala brodove Rusiji, preko Egipta, unatoč sankcijama zapadnog svijeta koje su nametnute Rusiji.

>>Rusija će postaviti diviziju svojih vojnika na samo 80 km od SAD-a

>>Sprema li se Rusija za nuklearni rat?

Komentara 2

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
17:41 23.10.2016.

sjeverna flota dolazi po njih

DU
Deleted user
09:06 24.10.2016.

Haha nes ti demokracije. Sve za pare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije