AKTUALNO

Iransko ratno zrakoplovstvo spremno zaštititi sirijski zračni prostor!

Iransko ratno zrakoplovstvo
Foto: Youtube Screenshot
16.02.2016.
u 10:09

Brigadni general Iranskog ratnog zrakoplovstva Farzad Ismaili izjavio je u nedjelju da se Iran protivi vanjskoj intervenciji u Siriji, te tvrdi da će svako miješanje drugih zemalja, bez suradnje sa Sirijom, biti neuspješno.

ERBIL - zapovjednik iranskog ratnog zrakoplovstva izjavio je da je Iran spreman zaštititi sirijski zračni prostor ako Damask to bude tražio, piše Rudaw.net

Brigadni general Iranskog ratnog zrakoplovstva Farzad Ismaili izjavio je u nedjelju da se Iran protivi vanjskoj intervenciji u Siriji, te tvrdi da će svako miješanje drugih zemalja, bez suradnje sa Sirijom, biti neuspješno. Farzad Ismaili je izjavio ove navode zbog nedavnih izvještaja da će Turci i Saudijska Arabija vršiti zračne napade u Siriji kako bi pomogli pobunjenicima koji se bore protiv Al-Assadovog režima.

Iran navodno ima tisuće vojnika-volontera te vojni službenici i savjetnici pomažu vladinim kopnenim snagama u Siriji dok ih na nebu podržavaju ruski mlažnjaci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije