AKTUALNO

ISIS pretrpio velike gubitke u borbama protiv Sirijske vojske

Wikimedia CC
12.05.2017.
u 15:09

Izvještaji govore kako je sirijska vojska nastavila s napadima na položaje tzv. Islamske države u istočnom dijelu Homsa.

Sirijsko topništvo i raketne postrojbe bombardirale su položaje tzv. Islamske države u selima Al-Mosheirefeh Al-Janoubiyeh, Habreh al-Qarbi, Habreh al-Sharqia, Rasm al-Tawil, Tala'a al-Sharqiyeh and Um Sahrij. Uništen je veliki broj vojnih vozila, piše FN.

U međuvremenu su sirijski zrakoplovi bombardirali središta tzv. Islamske države u regiji Sabkhat Al-Mouh, lose grada Palmyre, planinu Al-Shoumerieyeh te okoloci Jubb Al-Jarraha. Poginuo je veliki broj militanata i terorista.

Izvještaji govore kako je sirijska vojska nastavila s napadima na položaje tzv. Islamske države u istočnom dijelu Homsa.

Sirijske vladine postrojbe uz potporu Ruskog ratno zrakoplovstva probili su položaje tzv. Islamske države blizu Rasm Hamideha te su sada zauzeti svi vrhovi koji gledaju na pustinju.

Kao rezultat cjelokupnih akcija, Sirijske oružane snage i Hezbollah sada kontroliraju cjelokupnu regiju Rasm Hamideh.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije