Naslovnica

ISIS pretrpio velike gubitke u borbama protiv Sirijske vojske

Izvještaji govore kako je sirijska vojska nastavila s napadima na položaje tzv. Islamske države u istočnom dijelu Homsa.
12. svibnja 2017. u 15:09 0 komentara 1225 prikaza
Foto: Wikimedia CC

Sirijsko topništvo i raketne postrojbe bombardirale su položaje tzv. Islamske države u selima Al-Mosheirefeh Al-Janoubiyeh, Habreh al-Qarbi, Habreh al-Sharqia, Rasm al-Tawil, Tala'a al-Sharqiyeh and Um Sahrij. Uništen je veliki broj vojnih vozila, piše FN.

U međuvremenu su sirijski zrakoplovi bombardirali središta tzv. Islamske države u regiji Sabkhat Al-Mouh, lose grada Palmyre, planinu Al-Shoumerieyeh te okoloci Jubb Al-Jarraha. Poginuo je veliki broj militanata i terorista.

Izvještaji govore kako je sirijska vojska nastavila s napadima na položaje tzv. Islamske države u istočnom dijelu Homsa.

Sirijske vladine postrojbe uz potporu Ruskog ratno zrakoplovstva probili su položaje tzv. Islamske države blizu Rasm Hamideha te su sada zauzeti svi vrhovi koji gledaju na pustinju.

Kao rezultat cjelokupnih akcija, Sirijske oružane snage i Hezbollah sada kontroliraju cjelokupnu regiju Rasm Hamideh.

SATELITSKE SNIMKE Otkrivena nova kineska ekspanzija u Južnokineskom moru JUŽNOKINESKO MORE Filipini prebacili vojsku na otok koji svojata Kina
 
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.