Povratak na članak

Jeste li zadovoljni kvalitetom filma "General" o Anti Gotovini?

Objava 05. listopada 2019. 2479 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 3
 • Avatar Graničari Stari
  Graničari Stari:

  Nisam. Film je užasan. Kvaliteta ko da je sniman 70-ih, loši kadrovi, loša glazba, melodramatično, patetično, ratne scene slabe, a HV izgledala vrhunski na snimkama, mislim da nije prenio atmosferu tog vremena koja je bila puna optimizma, domoljublja, nabrijanosti, vjere, ... prikaži još! kao da su svi bili depresivni, očajni i molili kraj rata, a stvar je bila posve drugačija. Svi smo vjerovali fanatično u pobjedu. Ništa od dobre muzike, pjesama, zezancije, atmosfere se nije prikazalo. Gotovina ko neki osjećajni zavodnik, a svi koji su služili s njim će reći da je bio strah i trepet, disciplina, red, stega. Ništa prikazano od zanimljivog života u Legiji, a bio je u Bitki Kolwezi u Kongu koja se izučava kao model bitka padobranaca u svijetu, dio osiguranja generala Erulina, u Južnu Ameriku sigurno nije išao kao zavodnik već kao vojni instruktor...glumci svi skoro loši osim možda Mustafe Nadarevića, Višnjić očajan...nažalost Vrdoljak je upropastio film, upropastio priliku da se napravi spektakl sa svim najboljim hrvatskim glumcima koji su inače dobri, a u ovom filmu loši. Nažalost yugo kritika je u svemu bila u pravu. Iako sam pogledao film i kupio još dvije karte da im dam podršku, ali velika šteta. To što se danas radi, kakvi filmovi, kakve serije, iz manjih zemalja, malih produkcija. Rade se sjajne stvari, a ovo je loše. Jedino temu i namjeru poštujem. Ali dobra namjera nije dovoljna. Žao mi je.

  15:11 05. 10. 2019.
 • micko6666:

  Imao sam priliku gledati film General i moram priznati da sam ostao razočaran. Najskuplji film u povijesti Hrvata je ispod svakog nivoa. Bolje filmove rade klinci na YouTubu. Ponavljanje istih glumaca, loši efekti Hrvatski Mig raketira naše generale, garderoba, oružje, ... prikaži još! vozila, scene koje nemaju veze s vezom. Od takvog čovjeka kao sto je Ante Gotovina i njegovog života tako dosadan i loš film može napraviti samo hrvatska kinematografija i redatelji poput Vrdoljaka.

  1 15:05 05. 10. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.