MIGOVI

Mađarski HZ Arzenal popravlja rakete R-60 MK na hrvatskim Migovima

MiG 21
blogspot.com
23.01.2015.
u 18:12

U prethodnim godinama AGENCIJA ALAN je za potrebe MORH-a s tvrtkom HZ Arzenal iz Republike Mađarske ugovarala usluge popravka zrakoplovnih raketa i usluge defektacije i popravka mjerno dijagnostičkih uređaja za vođene raketne sustave koje su uspješno obavljene.

inistarstvo obrane Republike Hrvatske je danas objavilo ugovor o uslugama popravka zrakoplovnih raketa R-60MK koje se koriste na borbenim avionima MiG-21, prenosi portal defender.hr

U prethodnim godinama AGENCIJA ALAN je za potrebe MORH-a s tvrtkom HZ Arzenal iz Republike Mađarske ugovarala usluge popravka zrakoplovnih raketa i usluge defektacije i popravka mjerno dijagnostičkih uređaja za vođene raketne sustave koje su uspješno obavljene. Tvrtka HZ Arzenal iz Republike Mađarske je ovlaštena te stručno i tehnički osposobljena za servisiranje i popravak predmetnih raketa, kažu u MORH-u. Mađarska tvrtka je bila jedini ponuđač, jer se radilo o pregovaračkom postupku bez prethodne objave te je odabrana još u rujnu 2014. Vrijednost posla je bila procjenjena na 1,6 milijuna kuna, ali u konačnici posao vrijedi 762.256,25 kune.

Ključne riječi

Komentara 6

SP
spehica
22:34 23.01.2015.

ma mali ih budu zaljepili selotejpom i pofarbaju u šahovnicu i eto ti novih raketa a pare nisu problem para nema

Avatar think pink
think pink
22:12 25.01.2015.

a što imaju popravljati na raketama? ne lete dobro?

KP
karlo.petrik
12:03 25.01.2015.

Paradoks hrvatske obrane . Jos i dajte da vam kontroliraju nebo nad drzavom pace suradnja biti potpuna .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije