Naslovnica

Noć muzeja u Muzeju vojne i ratne povijesti Pakrac

Pozivamo vas da posjetite Muzej vojne i ratne povijesti Pakrac u Noći muzeja koja će se ove godine održati u petak 31. siječnja 2020. godine, na temu „Ratno zrakoplovstvo“.
26. siječnja 2020. u 11:33 0 komentara 278 prikaza
Foto: Muzej vojne i ratne povijesti u Pakracu

Pozivamo vas da posjetite Muzej vojne i ratne povijesti Pakrac u Noći muzeja koja će se ove godine održati u petak 31. siječnja 2020. godine, na temu „Ratno zrakoplovstvo“. Posjetiteljima će biti otvorena arhiva Muzeja koja će dati na uvid cjelokupni fundus muzeja vezan za zrakoplovstvo kroz različita vremenska razdoblja. Uz projekcije dokumentarnih filmova, razgovora s pripadnicima ratnog zrakoplovstva, prikaza opreme, znakovlja, maketa, dokumentacije, fotografija očekuju vas još i mnoga druga iznenađenja. Više informacija o predstojećoj Noći muzeja možete pronaći na stranicama Muzeja.

IZ NOVOG BROJA Hladno oružje u Muzeju ratne i vojne povijesti Pakrac IZ NOVOG BROJA Policija u Muzeju ratne i vojne povijesti Pakrac IZ NOVOG BROJA Vojna policija u Muzeju vojne i ratne povijesti Pakrac
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.