Povratak na članak

Oružje smo plaćali kao dijamante

Nismo ništa znali, kupovali smo automatske i poluautomatske puške,ručne minobacače i bombe. Doslovno su nas oderali kao majmune!
Objava 14. svibnja 2018. 4060 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 1
 • JETTA9:

  ovaj đuro mnogo laže! vojska ni u jednom momentu nije ni pokušala da izađe iz kasarne a što se tiče hrvatska vojnika oni su poginuli kada su se vraćali iz pravca petrinje i to od sopstvenih protiv tenkovskih mina. vojska ... prikaži još!a ni u jednom momentu nije ni pokušala da se spaja sa plesom a kamoli da napadne selo . što nije rekao da su usled napada na kasarnu tu poginuli vojnici jna hrvat katinić antun, mađar robert lenđel, musliman isanović mirsad, srbin mladenov zoran i nemogu da setim imena još jednog. u kasarni je ostalo vojnika svih nacionalnosti i hrvata,muslimana,srba,makedonaca i niko nije ni pomislio da puca na stanovništvo tog mesta. posle pada kasarne svi vojnici sem srba i crnogoracai su pušteni kućama a srbi i crnogorci su bili zarobljeni i proveli su 68 dana u selskoj ulici. tačno je da su pozivali na predaju vojnike jna ali ni sami hrvati vojnici jna se nisu predavali.

  20:34 11. 5. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.