Naslovnica

Otvaranje NATO - Industrijskog foruma u Splitu

Na Forumu će sudjelovati i zamjenik načelnika GS OS RH general pukovnik Dragutin Repinc, pomoćnik ministra obrane RH za materijalne resurse Viktor Koprivnjak, pomoćnik glavnog tajnika NATO-a za investicije Patrick Auroy i drugi dužnosnici NATO-a
12. studenoga 2014. u 13:44 1 komentara 609 prikaza
NIF
Foto: morh.hr

Ministar obrane Republike Hrvatske Ante Kotromanović, zamjenik Glavnog tajnika NATO-a veleposlanik Alexander Vershbow i zapovjednik Zapovjedništva za transformacije (NATO ACT) general Jean-Paul Palomeros sudjelovat će sutra, u četvrtak, 13. studenoga 2014. godine, na „NATO - Industrijskom forumu 2014“, koji se održava s početkom u 8,30 sati u hotelu „Le Meridien Lav“ u Splitu, u organizaciji NATO Zapovjedništva za transformacije (NATO ACT) i pod pokroviteljstvom Glavnog tajnika NATO-a.

U uvodnom dijelu otvaranja Foruma, ministar obrane Ante Kotromanović održat će pozdravni govor, a uvodna obraćanja imat će i zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova RH Joško Klisović, zamjenik Glavnog tajnika NATO-a veleposlanik Alexander Vershbow, te predsjednik uprave tvrtke ThalesRaytheonSystems Philippe Duhamel. Sudionicima „NATO - Industrijskog foruma 2014“ u video poruci obratit će se predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

Nakon uvodnog otvaranja Foruma održat će se konferencija za medije na kojoj će sudjelovati zamjenik Glavnog tajnika NATO-a veleposlanik Alexander Vershbow, zapovjednik NATO ACT - Zapovjedništva za transformacije general Jean-Paul Palomeros, te zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović.

Na Forumu će sudjelovati i zamjenik načelnika GS OS RH general pukovnik Dragutin Repinc, pomoćnik ministra obrane RH za materijalne resurse Viktor Koprivnjak, pomoćnik glavnog tajnika NATO-a za investicije Patrick Auroy i drugi dužnosnici NATO-a, Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH, te Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH.

Sve dodatne informacije vezano uz "NATO - Industrijski forum 2014" koji se održava u Splitu, dostupne su na stranici organizatora - NATO Zapovjedništva za transformacije (NATO ACT) http://www.act.nato.int/industryforum.