KONCEPT

Ovako će izgledati britanske podmornice u budućnosti!

Youtube Screenshot
08.09.2017.
u 18:17

Projekt predstavlja izazov mladim inženjerima da razvijaju nove koncepte buduće podmorničke flote Kraljevske mornarice.

Britanska kraljevska mornarica objavila je nekoliko futurističkih podmorničkih koncepata koji itekako mijenjaju način na koji će se ratovati pod vodom u sljedećih 50 godina, piše Business Insider.

Koncepti pod nazivom Nautilus 100, sadrže različite brodove koji izgledaju poput morskih stvorenja sa senzorima kako bi izbjegli detekciju od strane neprijatelja te torpeda u obliku ribe koji bi u velikim grupama bili lansirani na neprijateljske ciljeve.

Projekt predstavlja koncepte buduće stogodišnjice (1954-2054) porinuća USS Nautilusa, prve nuklearne podmornice, te stvara izazov mladim inženjerima da razvijaju nove koncepte buduće podmorničke flote Kraljevske mornarice.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
12:42 09.09.2017.

Malo morgen! Ilustracija. Servo motori trebaju bit unutar trupa jer stvaraju (zvuk) otpor koji proizvodi šum

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije