NAPAD DRUŠTVENIM MREŽAMA

„Pametni“ terorist provocira SAD preko Twittera

Twitter
Foto: Twitter - AlTuraab
1/5
17.08.2014.
u 17:48

Abu Turaab al-Kanadi, kanadski militant koji se bori za ISIS na Bliskom istoku, u srijedu je provocirao Amerikance i svijet objavljujući slike zarobljenih američkih pušaka i streljiva

Terorist ISIS-a (The Islamic State in Iraq and the Levant – Islamska država Iraka i Levanta), imenom Turaab al-Kanadi, poznat po imenu na Twitteru @AlTuraab, provocira Amerikance objavljujući fotografije zarobljenog američkog oružja i streljiva, prenosi Warrior.

Abu Turaab al-Kanadi, kanadski militant koji se bori za ISIS na Bliskom istoku, u srijedu je provocirao Amerikance i svijet objavljujući slike američkih pušaka i streljiva.

Objavio je „tweet“ s naslovom „Kako se koristi američki novac poreznih obveznika“.

Foto: Twitter - AlTuraab

Ispod naslova bile su slike američkih pušaka i napunjenih spremnika.

Foto: Twitter - AlTuraab

Tweet je retweetan 77 puta te je označen kao „favorite“ 54 puta.

Ali to nije sve. U četvrtak ujutro jedan od sljedbenika Al-Kanadia na Twitteru je objavio sliku s nekoliko naslaganih novčanica od 100 dolara s naslovom „Kakvo je stanje u američkom gospodarstvu?“

Foto: Twitter - AlTuraab

Foto: Twitter - AlTuraab

Al-Kanadi je retweetao post.

Ovo nije prvi put da al-Kanadi koristi Twitter u svrhu provokacije Amerikanaca. Prošle slike prikazivale su zarobljene američke jurišne puške, motorna vozila, uniforme te čak i odrubljene glave.

Ključne riječi

Komentara 6

DI
dinamojavolim1
19:47 17.08.2014.

vise nemres bit ni terorist ako nemas tviter ili fejs

Avatar butcher
butcher
16:08 18.08.2014.

Zgadija u tunikama i dimijama, uskoro ce biti proslost a EU ce valjda shvatit da multikultura nije realna jer gdje oni dodu ne prihvacaju kulturu vec donose svoje islamske dimije, sve treba deportirati nazad otkuda su i dosli, Amen !!!!!!

ME
meerkat
08:09 18.08.2014.

"jedan od sljedbenika al-Kanadia na Twitteru je objavio sliku s nekoliko naslaganih novčanica od 100 dolara" Nisu novčanice nego su čokolade hahahah vrijeme je za posjet okulistu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije