TURSKI ZAMJENIK PREMIJERA

Rusi ne stoje iza zračnog napada na turske vojnike

Rat
Foto: Youtube Screenshot
28.11.2016.
u 14:20

Tijekom govora na konferenciji, Kurtulmus je izjavio kako će se poduzeti potrebni koraci zbog napada koji se dogodio u četvrtak u kojem su poginula najmanje tri turska vojnika, a deset ih je ranjeno.

Ruski predsjednik Vladimir Putin potvrdio je Turskoj da zrakoplov koji je izveo napade na turske vojnike blizu sirijskog grada Al-Baba prošli tjedan ne pripada Rusiji, izjavio je turski zamjenik premijera Numan Kurtulmus, piše Reuters i TN.

Tijekom govora na konferenciji, Kurtulmus je izjavio kako će se poduzeti potrebni koraci zbog napada koji se dogodio u četvrtak u kojem su poginula najmanje tri turska vojnika, a deset ih je ranjeno. Turska vojska sumnja da je napad izvela Sirijska redovna vojska, te smatra kako je ovo prva smrt turskog vojnika od strane sirijske vojske nakon što je Ankara pokrenula napade u kolovozu.

Podsjećamo, tri turska vojnika su ubijena a sedmorica ranjena u napadu Islamske države na sjeveru Sirije gdje turska vojska podržava pobunjeničku ofenzivu, izvijestila je novinska agencija Dogan u četvrtak. Još se utvrđuje tko je izveo napade.

>>Sirijske postrojbe zauzele strateški logor sjeverno od Aleppa

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Falseflag
Falseflag
17:14 28.11.2016.

A što to Erdo radi u Siriji???

Avatar 123456
123456
09:25 29.11.2016.

Turci su u Siriji ilegalno i legalna su meta ama baš svakome!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije