Naslovnica

Rusi ne stoje iza zračnog napada na turske vojnike

Tijekom govora na konferenciji, Kurtulmus je izjavio kako će se poduzeti potrebni koraci zbog napada koji se dogodio u četvrtak u kojem su poginula najmanje tri turska vojnika, a deset ih je ranjeno.
28. studenoga 2016. u 14:20 2 komentara 3108 prikaza
Rat
Foto: Youtube Screenshot

Ruski predsjednik Vladimir Putin potvrdio je Turskoj da zrakoplov koji je izveo napade na turske vojnike blizu sirijskog grada Al-Baba prošli tjedan ne pripada Rusiji, izjavio je turski zamjenik premijera Numan Kurtulmus, piše Reuters i TN.

Tijekom govora na konferenciji, Kurtulmus je izjavio kako će se poduzeti potrebni koraci zbog napada koji se dogodio u četvrtak u kojem su poginula najmanje tri turska vojnika, a deset ih je ranjeno. Turska vojska sumnja da je napad izvela Sirijska redovna vojska, te smatra kako je ovo prva smrt turskog vojnika od strane sirijske vojske nakon što je Ankara pokrenula napade u kolovozu.

Podsjećamo, tri turska vojnika su ubijena a sedmorica ranjena u napadu Islamske države na sjeveru Sirije gdje turska vojska podržava pobunjeničku ofenzivu, izvijestila je novinska agencija Dogan u četvrtak. Još se utvrđuje tko je izveo napade.

>>Sirijske postrojbe zauzele strateški logor sjeverno od Aleppa

  • Avatar Falseflag
    Falseflag:

    A što to Erdo radi u Siriji???

  • Avatar 123456
    123456:

    Turci su u Siriji ilegalno i legalna su meta ama baš svakome!!