AKTUALNO

Rusija postavila 100 000 vojnika u Donbasu na ukrajinskoj granici!

Rusija
Foto: Wikimedia CC
31.08.2016.
u 17:52

"Svaka eskalacija sukoba imat će krvave posljedice i za Rusiju i Ukrajinu, a iz tog razloga ruski agresor i dalje preispituje svoju snagu."

Rusija je postavila oko 100 000 vojnika na okupiranom Krimu i Donbasu te na istočnoj granici s Ukrajinom, izjavio je glasnogovornik za protutreroistička pitanja Andriy Lysenko za radio Liberty, piše UNIAN.

"Postavljeno je oko 40 000 vojnika u Donbasu na sjevernom dijelu granice te oko 50 000 - 60 000 na istoku. Broj se mijenja iz dana u dan. Rusija je aktivirala tri vojna okruga, postoji prebacivanje zračno-desantnih postrojbi na granicu i Krim. Oprema se prebacuje svakoga dana a u Donbasu je oko 700 tenkova", dodao je Lysenko.

"Svaka eskalacija sukoba imat će krvave posljedice i za Rusiju i Ukrajinu, a iz tog razloga ruski agresor i dalje preispituje svoju snagu. Rusija konstantno provodi vrlo detaljna izviđanja na našem području", izjavio je Lysenko.

>>Sprema li se Rusija za nuklearni rat?

>>Rusija šalje svoj veliki nosač aviona prema Siriji

Komentara 4

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:36 31.08.2016.

Bilo bi lijepo objaviti konpletnu istinu. Dali je Ukrajina izvršila mobilizaciju,....

Avatar BAS-TEK
BAS-TEK
11:54 01.09.2016.

:D kak je super kad prepisujes clanak od američkih huskaca :D e "moji" sorosevi sinovi :D

Avatar d-ano
d-ano
22:30 03.09.2016.

porosenko je odavno zlato poslo bindenu i USA on ce brzo avionom tamo a putin ce jos brze do Kijeva na kavicu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije