Naslovnica

Borac tzv. Islamske države navodno je srušio ruski helikopter!

Poginulo je i ranjeno više od 12 sirijskih vojnika u ofenzivi koja je završila tek kada su ruski mlažnjaci bombardirali položaje tzv. Islamske države.
04. studenoga 2016. u 13:01 10 komentara 4872 prikaza
Rat
Foto: Youtube Screenshot

Rusko zrakoplovstvo postavljeno je tjedan dana kasnije na područja na kojima su džihadisti tzv. Islamske države napali položaje sirijske vojske u blizini naftnih polja Al-Mahr, istočno od Homsa, piše Express.

Poginulo je i ranjeno više od 12 sirijskih vojnika u ofenzivi koja je završila tek kada su ruski mlažnjaci bombardirali položaje tzv. Islamske države. Rusija je u tom trenutku vodila krvave zračne napade na istočne dijelove grada Alepa koji su trenutačno pod okupacijom tzv. Islamske države.

Prema izvještajima, helikopter je pogođen navođenom raketom kod Huwaysisa, istočno od ratom razorenog grada Homsa. Nema službenih izvještaja o žrtvama. Međutim, tzv. Islamska država tvrdi da je srušila ruski helikopter, piše novinska agencija Amaq.

Napisali su na Twitteru: "Ruski helikopter srušen je navođenom raketom u istočnom dijelu Homsa".

Navedena informacija još nije potvrđena.

>>Vrh tzv. Islamske države moli partnere u Raqqi za oružje i borce

>>Pogledajte kako su teroristi pogodili i uništili irački tenk Abrams!

  • strsljen2013:

    Navodno. Ne mogu da vjerujem. Jel stvarno.... navodno. A da li je.... navodno. Iako je ...... navodno. A možda ipak je......... navodno. Bravo za navodno "novinarstvo".

  • Deleted user:

    Helikopter je bio na zemlji kada je pogođen, jer se pokvario- Pogođen je protutenkovskim oružjem. Naravno teroristi su zažalili taj čin jer su im Rusi bacili par tona bombi po njihovim položajima. Od tih terorista nije ostala ni prašina.

  • cigrovski.darko:

    Potvrdili Rusi, helikopter prisilno sletio, ne navode poginule