BITKA ZA MOSUL – TZV. ISLAMSKA DRŽAVA

Pogledajte kako su teroristi pogodili i uništili irački tenk Abrams!

Rat
Foto: Youtube Screenshot
25.10.2016.
u 16:58

Postavlja se pitanje kompleta zaštitne opreme navedenog iračkog tenka

Protutenkovski projektil ruske proizvodnje kompletno je uništio irački tenk Abrams, američke proizvodnje, koji je sudjelovao u ofenzivi na okupirani grad Mosul, piše RT.

Snimku je izbacila tzv. Islamska država na svom kanalu.

Tenk Abrams M1 pogođen je sa zadnje strane protutenkovskom raketom ruske proizvodnje 9M133 na raskrižju Qurayyah južno od Mosula, izjavila je novinska agencija Amaq koja je produžena ruka tzv. Islamske države. Snimka je objavljena u ponedjeljak, a autentičnost još nije potvrđena. ATGM Kornet rakete prvo je koristila iračka vojska 2014., kada je uništeno 5 oklopnih vozila tzv. Islamske države u središnjoj provinciji Diyala. Kako su islamisti osvajali te okupirali sve više područja u Iraku, tako su vjerojatno i zauzeli skladišta navedenog oružja.

>>Vrh tzv. Islamske države moli partnere u Raqqi za oružje i borce

>>Naoružane postrojbe na francuskim, talijanskim i španjolskim plažama!

Komentara 80

Avatar superhik74
superhik74
18:13 25.10.2016.

"Zastarejela" Ruska tehnika nekako bez problema unistava "sofisticiranu" zapadnu "neunistivu" tehnologiju. Brzo treba snimiti Hollywoodski film kako bi ponistili realnost s izmisljenom stvarnoscu.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:25 25.10.2016.

Dobar maljutkaš. koliko vidim nije mu prvi, ovako ju provuć iza može samo pravi znalac.

DU
Deleted user
17:21 25.10.2016.

pa sto ste otkrili, toplu vodu. ovakvih snimaka ima koliko hocete po youtubu unistenih saudijskih irackih pa I americkih abramsa I to vec godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije