Naslovnica

Pogledajte kako su teroristi pogodili i uništili irački tenk Abrams!

Postavlja se pitanje kompleta zaštitne opreme navedenog iračkog tenka
25. listopada 2016. u 16:58 80 komentara 23384 prikaza
Rat
Foto: Youtube Screenshot

Protutenkovski projektil ruske proizvodnje kompletno je uništio irački tenk Abrams, američke proizvodnje, koji je sudjelovao u ofenzivi na okupirani grad Mosul, piše RT.

Snimku je izbacila tzv. Islamska država na svom kanalu.

Tenk Abrams M1 pogođen je sa zadnje strane protutenkovskom raketom ruske proizvodnje 9M133 na raskrižju Qurayyah južno od Mosula, izjavila je novinska agencija Amaq koja je produžena ruka tzv. Islamske države. Snimka je objavljena u ponedjeljak, a autentičnost još nije potvrđena. ATGM Kornet rakete prvo je koristila iračka vojska 2014., kada je uništeno 5 oklopnih vozila tzv. Islamske države u središnjoj provinciji Diyala. Kako su islamisti osvajali te okupirali sve više područja u Iraku, tako su vjerojatno i zauzeli skladišta navedenog oružja.

>>Vrh tzv. Islamske države moli partnere u Raqqi za oružje i borce

>>Naoružane postrojbe na francuskim, talijanskim i španjolskim plažama!

 • Avatar superhik74
  superhik74:

  "Zastarejela" Ruska tehnika nekako bez problema unistava "sofisticiranu" zapadnu "neunistivu" tehnologiju. Brzo treba snimiti Hollywoodski film kako bi ponistili realnost s izmisljenom stvarnoscu.

 • Avatar mileudarcina 1
  mileudarcina 1:

  Dobar maljutkaš. koliko vidim nije mu prvi, ovako ju provuć iza može samo pravi znalac.

 • Avatar stinkyink
  stinkyink:

  pa sto ste otkrili, toplu vodu. ovakvih snimaka ima koliko hocete po youtubu unistenih saudijskih irackih pa I americkih abramsa I to vec godinama.