Naslovnica

Pronađena ratna oprema u Iraku iz Drugoga svjetskog rata

Možete zamisliti bilo koji saveznički tenk iz Drugoga svjetskog rata i pronaći ćete ga u Iraku. Nisu samo prikazani tenkovi, nego i pješačka oružja iz Drugoga svjetskog rata kao što su: Luger, Mauser, Garand, PPSH-41, M1919 .30cal strojnica, popis je beskonačan.
18. siječnja 2016. u 18:17 0 komentara 4782 prikaza
SDKFZ
Foto: Rasmus Munkholm
Pogledajte galeriju 1/7

Zamislite da ste vojnik koji se bori protiv militanata kada odjednom shvatite da je kraj vas tenk ili nekakav ratni stroj kao iz igrice Call of Duty. Oko sebe možete vidjeti različita oružja s kojima su se vaši djedovi i pradjedovi borili u Drugome svjetskom ratu, piše WarHistory.

U ovoj video snimci moći ćete pronaći veliku kolekciju slika savezničkog oklopa - M4 Sherman, Churchill, M24 Chaffee, M36 Jackson, Crusader... Možete zamisliti bilo koji saveznički tenk iz Drugoga svjetskog rata i pronaći ćete ga u Iraku. Nisu samo prikazani tenkovi, nego i pješačka oružja iz Drugoga svjetskog rata kao što su: Luger, Mauser, Garand, PPSH-41, M1919 .30cal strojnica, popis je beskonačan.

Ovo je samo dio vojne opreme koja je pronađena, a nadamo se da više nećemo pronalaziti borbenu opremu iz Drugoga svjetskog rata izvan muzeja.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.