Naslovnica

Rusi krstarećim projektilima iz Kaspijskog mora uništili 11 ciljeva u Siriji

Obavljena snimka sadrži video i animaciju ruskih brodova koji pokreću raketne napade krstarećim projektilima protiv islamskih ciljeva.
07. listopada 2015. u 21:10 2 komentara 2166 prikaza
Slava
Foto: Wikimedia
Pogledajte galeriju 1/2

Rusko je ministarstvo obrane objavilo video snimke koje prikazuju raketne napade iz Kaspijskog mora protiv islamskih ciljeva u Siriji, piše Defender.

Obavljena snimka sadrži video i animaciju ruskih brodova koji pokreću raketne napade krstarećim projektilima protiv islamskih ciljeva. Video kombinira računalni materijal koji prikazuje putanju raketa koje lete nad zapadnim Iranom i sjevernim Irakom prije dolaska do ciljeva u sjevernoj Siriji.

Ranije u srijedu, ministar obrane Sergej Shoigu potvrdio je da su četiri ruska razarača lansirala 26 krstarećih projektila klase "Kalibr" na 11 ciljeva. Svi su ciljevi uništeni. "Činjenica da smo lansirali krstareće projektile velike preciznosti iz Kaspijskog jezera, na oko 1 500 kilometara od ciljeva koje smo uspješno pogodili, govori puno o dobroj obuci naših ljudi i kvaliteti vojno-industrijskog kompleksa", rekao je Shoigu na sastanku s ruskim predsjednikom Putinom.

>>Ruske će postrojbe odjenuti nove "Ratnik" uniforme do kraja godine

>>Rusi objašnjavaju kako radi najbolji raketni sustav PZO na svijetu - "S-400 Trijumf"