AKTUALNO

Rusi krstarećim projektilima iz Kaspijskog mora uništili 11 ciljeva u Siriji

Slava
Foto: Wikimedia
1/2
07.10.2015.
u 21:10

Obavljena snimka sadrži video i animaciju ruskih brodova koji pokreću raketne napade krstarećim projektilima protiv islamskih ciljeva.

Rusko je ministarstvo obrane objavilo video snimke koje prikazuju raketne napade iz Kaspijskog mora protiv islamskih ciljeva u Siriji, piše Defender.

Obavljena snimka sadrži video i animaciju ruskih brodova koji pokreću raketne napade krstarećim projektilima protiv islamskih ciljeva. Video kombinira računalni materijal koji prikazuje putanju raketa koje lete nad zapadnim Iranom i sjevernim Irakom prije dolaska do ciljeva u sjevernoj Siriji.

Ranije u srijedu, ministar obrane Sergej Shoigu potvrdio je da su četiri ruska razarača lansirala 26 krstarećih projektila klase "Kalibr" na 11 ciljeva. Svi su ciljevi uništeni. "Činjenica da smo lansirali krstareće projektile velike preciznosti iz Kaspijskog jezera, na oko 1 500 kilometara od ciljeva koje smo uspješno pogodili, govori puno o dobroj obuci naših ljudi i kvaliteti vojno-industrijskog kompleksa", rekao je Shoigu na sastanku s ruskim predsjednikom Putinom.

>>Ruske će postrojbe odjenuti nove "Ratnik" uniforme do kraja godine

>>Rusi objašnjavaju kako radi najbolji raketni sustav PZO na svijetu - "S-400 Trijumf"

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:49 08.10.2015.

Kaspijsko jezero, ne more....

NB
napoleon.bonaparta.180
19:03 13.10.2015.

Ah , otkud Rusima krstreći projektili? Mora da su ukrali Amerima.Prpa malo za EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije