AKTUALNO

Ruska je vojska primila 750 novih borbenih sustava

Wikimedia CC
09.06.2017.
u 16:04

"Tijekom proteklih šest mjeseci, naše su oružane snage primile 750 novih borbenih sustava i vojne opreme"

"Preko 750 novih borbenih sustava primile su postrojbe Ruskih oružanih snaga u proteklih šest mjeseci ove godine", izjavio je danas ministar obrane Sergej Šojgu.

"Tijekom proteklih šest mjeseci, naše su oružane snage primile 750 novih borbenih sustava i vojne opreme; popravljeno je oko 380 komada vojne opreme dok je 7000 borbenih sustava započelo s redovnim održavanjem", dodao je Šojgu, piše TASS

Ruske se postrojbe stalno moderniziraju te je od početka 2017. godine postotak nove opreme narastao na 58 posto.

"Želim vas podsjetiti da su naši prioriteti ponovno naoružavanje i opremanje postrojba u arktičkoj regiji", dodao je ministar obrane.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:46 18.06.2017.

Sankcije su dale učinak! Da nije bilo sankcija Rusija bi mnogu robu i usluge kupila na zapadu, Trenutno se okreću vlastitoj proizvodnji, što povećava porezne prihode. Povećanje voj.proračuna na 100 milijardi € i potrošnja iz raznih neprikazani fondova i loka.proračunaa će povećat gosp.aktivnost potaknute niskom cijenom nafte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije