AKTUALNO

Stoltenberg: "NATO ne može priznati pripajanje Krima Rusiji"

Rat
Foto: Allied Joint Force Command Brunssum
31.01.2017.
u 18:06

Stoltenberg je svoje mišljenje izrekao na BBC-u tijekom komentiranja izjava koje su dali službenici američke administracije kako bi se priznanje pripajanja Krima moglo dogoditi uz određene uvjete.

Glavni tajnik NATO saveza Jens Stoltenberg vjeruje kako je priznanje pripajanja Krima Rusiji suprotan vrijednostima Saveza, piše UAW.

Stoltenberg je svoje mišljenje izrekao na BBC-u tijekom komentiranja izjava koje su dali službenici američke administracije kako bi se priznanje pripajanja Krima Rusiji moglo dogoditi uz određene uvjete.

"Pripajanje Krima je suprotno vrijednostima NATO saveza", odgovorio je glavni tajnik. Međutim, ne postoji još službena potvrda da je američka administracija iznijela takve rečenice što se tiče Krima.

>>UMO: 55 tisuća ruskih vojnika na ukrajinskoj granici

>>Ruski ministar obrane stigao na Krim!

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sampras
21:16 31.01.2017.

koji članak sjevernoatlantskog ugovora se bavi intervencijama izvan država članica i tko je "Stoltenberg" da priznaje ili ne priznaje države, šetaj žbaljo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije