Za nepodnošljivu vrućinu krivi su rashladni uređaji

Komentari 146

LI
livoguza2
11:44 21.07.2015.

Nema efikasnijega rashlađenja u ove ljetne dane od boravka na Brijunima. A jeftinije nego kod kuće. Boravak dnevno košta bijednih 7 hrvatskih kunica. Svima koji nemaju radnih i drugih obveza kod kuće, savjetujem da presele na Brijune. Prethodno se trebate javiti saborskom zastupniku SDP-a i potpredsjedniku Sabora Nenadu Staziću. Čovjek je velikodušan i ne će vam uskratiti uslugu. Lp.

VL
VI
Vito
15:17 21.07.2015.

Ne da mi vrag mira pa se prisjetih interneta i postavih pitanje o turizmu uz makarsku obalu ________________ Evo što saznah, a možete i vi ::::::::::::::::::::: Kad se želi govoriti o počecima turizma u Brelima, nezaobilazno je ime biskupa makarskoga Nikole Bjankovića, rođenoga u Splitu 1645. a umrlog u Makarskoj 1730. gdje je i pokopan u katedralnoj crkvi sv. Marka. --------------------- Jedan od prvih pokušaja konkretnog privođenja Brela turizmu, pripada fra Anđelu Cvitanoviću, župniku Baške Vode, koji je želio praktički iskoristiti osnivanje "Društva za unapređenje i promicanje blagostanja Dalmacije" koje je pokrenuo grof Aratzki. Fra Anđelo piše grofu Aratzkom 18.3.1897. da ga "kao Hrvat, rođeni sin ove zemlje, s udivljenjem smatra providencijalnim preporoditeljem u pogledu blagostanja krasne i pitome Dalmacije". U nastavku fra Anđelo piše:"Osvjedočen sam da je cijela Dalmacija dobro poznata Vašem Visokorođenom Gospodstvu - ipak, usuđujem se iznijeti ovdje jednu rijetkost Dalmacije, koja u svojoj vrsti osim što je romantična, veoma je interesantna za ljetnikovanje i za lječilište preko cijele godine. Ova rijetka ljepota nahodi se u selu Brela tik Baške Vode na zapad grada Makarske prema istočnom dijelu otoka Brača. ____________- Da vidimo i usporedimo: dolazak ovog ministra turizma "na vlast" bilo je:Darko Lorencin je potvrđen u Saboru RH za ministra turizma u utorak, 18. 3. 2013. ____________--- Što su Makarani i Braćani radili za turizam proteklih (2013 - 730 = 283) dvije stotine osamdesettri godine da bi im vodoopskrba u vrijeme turističke sezone bila na "zahtijevanoj" razini?????????? ____________ Ah, da, sjetih se što su radili: pružali ruku i tražili pomoć po principu daj, daj, nemam. ____________ A kad se pomoću Google kate "spustite" uz te obale postavlja vam se pitanje: kako nemaju vode, a tolike kućerine, zašto su štedjeli na vodi kad znaju da ju ne mogu isisati iz kamena, a puštaju je u more bez kontrole? ____________ A vodee imaaaa čak su i imena tih naselja uz Makarsku nazivana po vodi koja im "teče kroz prste" od davnina. ______________- Evo kako je prosvjetni djelatnik uzalud dolazio u školu i nikog ništa naučio korisnog nije. __________ Da je nekog naučio nešto ne bi se jadali oko vode, nego bi ju imali i za izvoz u stvarno pustinjske dijelove svijeta. __________ Ovako se plaću pored vode

VL
VI
Vito
07:10 22.07.2015.

Nego, poštovana gospođo zastupnice, kad sam pogledao jutros kroz prozor vidio sam na susjednoj kući veliki "grafiti" BWS - znam, nema veze s temom - no, moramo pitati - je li policija stvarno počela hvatati one koji tako uništavaju fasade zgrada, ili su i dalje samo na "deklaratinom" stupnju? ______ Naime, meni su kod početka te "akcije" poslali e-mali odgovor da ne prijavljujem baš sve što mi po kući šaraju, a "bobi" mi je čak došao i rekao da sam odem susjedu, jer kao maloljetniku oni ne mogu ništa. _________ Poslat ću vam sliku pa ju, ako želite, proslijedite nekom "nadležnom" novinaru ili policiji, svejedno.

VL
VI
Vito
11:05 20.07.2015.

Ko? linda? ona bi morala paziti da joj se ne ucvrlji salo, a ne da po ovim vručinama glumi "sveticu" na naš račun. _________ Koliko nas košta to njezino prešetavanje po Hrvatskoj???? __________ A uopće nema veze s poslom predsjednika. __________ Ovakvo "jeftino" oglašavanje svoje partije nije niti jahačica jaca provodila u svojoj kampanji. __________ Meni žao te lutkice na koncu, kako gazda kaže tako ona putuje. ______________ naprosto će se prehladiti kad iz klimatiziranog službenog vozila izlazi na vručinu i nakon naposrnog glumačkog pokazivanja ulazi ponovo u klimatizirano vozilo - nikako nije zdravo ______-- Da o smijehu kojeg proizvodi i ne pišem. _________ No, njezina glumačka karijera i je započela uveseljavanjem pa ne čudi previše da je, nakon proučavanja uloge krenula na kulturno uveseljavanje naroda smiješnim predstavama. __________ Kako glumci prihvaćaju sve uloge za iste novce, tako sad i ona _______ Ne znam što na to može reči sindikat glumaca i kazališnih djelatnika - nema školu za za glumu, a predstave ne naplaćuje, tako da praktički pravim i profesionalnim glumcima kazališta komedije izravno uzima "kruh svagdašnji".

VL
DU
12:10 21.07.2015.

@livoguza2 ------------------- Aha, i Predsjednica je izmislila "godšnji odmor" seljenjem svog ureda na more. Prvo u Dalmaciju a nakon toga u Istru (Brijuni) kako bi bila bliže svom narodu. Nakon toga će valjda u Slavoniju da pomogne pri žetvi ako je uopće ove godine bude. Lika i Gorski Kotar nisu uopće interesantni do zime. Možda prije Zagorja i Međimurja skoči u Bosnu i Hercegovinu.

VL
VI
Vito
13:47 21.07.2015.

livoguza2 21.07.2015 u 11:37h __________ Sirovino, ako več čitaš onda se potrudi i shvatiti što čitaš. _______-Zato ću ti prepisati (copy paste) najbitniji dio kojeg očito ne možeš shvatiti ma koliko se pravio prosvjećenim: Pozivam Vas da provjerite iznesene navode i po potrebi i u skladu s Vašim ovlastima poduzmete odgovarajuće mjere iz svog djelokruga kako bi se zaštitili hrvatski državljani od posljedica mogućih protupravnih aktivnosti. ____________ Zatim čitaj zakon o bankama i ugovorima o kreditima pa se onda zapitaj: AKO su protuzakoniti, ZAŠTO su ih POTPISIVALI i PRISTAJALI NA UVJETE???? _____________ Nigdje, ali nigdje u tom pismu ne piše, da su im davatelji novca uperili "vatreno oružje" u glavu i prisili ih na potpisivanje takvih kredita. ______________ Podsjetit ću i na ovi činjenicu, neizbrisivu iz povijesti:Ivan Šuker potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske ministar financija trajanje službe 23. prosinca 2003. – 27. prosinca 2010. ____________ Da ne bi bilo zabune, kopirat ću i pismo u kojem predsjednica jasno navodi godine: Upoznali su me s činjenicom kako su tijekom 2014. i 2015. godine učestali slučajevi provođenja ovrha na nekretninama hrvatskih državljana na području Republike Hrvatske temeljem upisanih založnih prava od strane tzv. RBA zadruga i drugih kreditnih ureda koji posluju na području Republike Hrvatske. ________________ Nigdje u pismu ne vidimo vrijeme kad su podignuti krediti i zašto nisu vraćani. ______________ Ali pokušava manipulitari sadašnjim ministrom koji nema veze s provođenjem zakona prema kojima su neplatiše poklonile vlastita imanja i mislili da će ih hdz spasiti. _______________ Još treba naglasiti da je ova vlast prtekinula običaj ne plaćanja, kako bankama, tako i poreza kojeg je šuker uveo i svim se silama trudo provoditi

VL
VI
Vito
14:44 21.07.2015.

Coriolan 21.07.2015 u 12:06h _____________- Sjetih se vica kad spomenuste livoguzog2 kako ne pere ruke nakon velike "nužde" ________- Tako on stao za "katedru", frče brk i počne predavati: durgovi, mi smo, ... mao "zapne" i pomiriši prste, a onda nastavi: drugovi, mi smo,...opet malo "zapne" i pomiriši prste kojima frče brk, ali nastavi dalje frkati brk i govoriti: drugovi, mi smo..., --- onda drugovi primjete da mu je "sinulo" pa ga počnu pozornije slušati kako bi mu zapljeskalinako govora: Drugovi, mi smo... pogleda on prste koji glade brk i glasno i odlučno nastavi: a bogami gov no ____________ Drugovi mu na to zaplješću iz sveg srca - to se od njih očekivalo, jer je drug prosvjetni djelatnik izgovorio istinu o sebi i svojima koji su ga poslušno slušali, ali nisu ništa razumjeli. _____- I tako livoguzi2 i dalje frče brk i odlučno objašnjava što je i što su njegovi drugovi, ne shvaćajući da je to zbog ne pranja ruku, jer prati ruke može samo Poncije Pilat, neprijatelj Isusa Krista, dok prosvjetni djelatnik nikad nije izdao niti Isusa niti Krista, kamoli partiju i maršala.

VL
VI
Vito
06:51 22.07.2015.

livoguza2 21.07.2015 u 17:21h - čak i od poslovično radišnih i discipliniranih, i štedljivih, Njemaca _____________-- Koji si ti muljator i lažljivec ________ Ljudi bi te skupo platili da te ne poznaju. ____________ Da su Nijemci radišni ne bi ih bilo 4,7 % nezaposlenih. ____________ Ti nezaposleni su pretežno Nijemci, a ne stranci, jer Nijemci ne žele raditi zbog čega i uvoze radnu snagu iz zemalja u kojima stanovništvo želi raditi, ali teško dolazi do posla zbog lokalnih pljačkaša poput hdz-a u Hrvatskoj. _______- U Međimurju na vlasti nije HDZ pa je zaposlenost velika, odk je u Lici na vlasti HDZ pa je zaposlenost minimalna i pretežno po kancelarijama lokalnih i državnih zgrada. _______________ Uz Jadrnasku obalu je zaposlenost minimalna, a Split je "trn u oku" hdz-u pa je poslao predsjednicu da uništi i ono malo radnih mjesta koja se još održavaju ____________ Sjetite se kako su skoro uništili brodogradnju ____________ Uništili su i Šibenski TLM pa se "utvrdili" i ne dopuštaju razvoj. ______________ Strategija im je "savršena" - "prozirna" da ju i slijepci mogu vidjeti, ne samo opipati.

VL
VI
Vito
15:05 22.07.2015.

zorbas.grk 22.07.2015 u 12:34h __________ Kida on, jer ne može objasniti kako s gubitkom od nekoliko milijuna može imati oročenu štednju, a novce dobio od države dok je na vasti bio znase - pljačkaška organizacija. ______ Na sreću imamo ugovorr o izručenju i s USA, a oni nikom ne praštaju ne plaćanje poreza. _______- Može u cpбijy ili na Cipar, ali od tamo neće moći dalje na snimanje filmova, jer s drugim državama imamo sporazum o izručenju kriminalaca ma kakvi glumci bili

VL
VI
Vito
14:27 20.07.2015.

ciglerru 20.07.2015 u 11:31h __________ Nisam ja kriv što se približava savršenstvu. _________Nije pristojno? ____ A kako bi zvučilo pristojno??? ______ Oprostite predsjednice, imate pedesetak kilograma više na tijelu, od onog što zdravstveni djelatnici preporučuju za vašu visinu i godine __________ Ili, baš ste slatka, predsjednice, zdrava i debela, baš kako se traži izgled sljenke u bogatom selu. ____________ Ili bih morao šutjeti, a vi nas pitate imamo li savjete kako se obraniti od vručine. ____________ Tko predsjenici savjetuje da po ovakvoj vručini izlazi i glumi zabrinutu, ne zna što, uz svu kilažu koja joj omata kosti??? ___________ Ili me netko želi uvjeriti da je to čisto meso, mišić do mišića? _________- Kakvim se to doktorima okružila? _______ Nama putem javne kuće doktori poručuju da se pretile osobe ne bi smijele kretati vani po vručini, a ona odlazi na polja gdje je "prizemna" temperatura zraka, na "metereološkoj visini" i do pedeset (50°C) stupnjeva celizijusevih. ___________ Da, nekom to zvuči neukusna uvreda, a o ukusima se ne raspravlja, zar ne. ____________ Stvarno ne znam kako odgovoriti na nešto što je lijevonakolonjei prosvjetni djelatnik pokrenuo, ako ne odgovorim, liva guza će likovati, ako popustim, a "svi" smo već popustili i previše, buda la će zavladati još više.

VL
LI
livoguza2
16:10 20.07.2015.

"Nego, livoguzi2, daj pokušaj barem malo dotaknuti temu o vručini, "_______________Vito! Nikada ja nisam napisao nijedan komentar koji nije usklađen s temom. Neću ga napisati ni sada. Zdravi, savršeno zdravi ljudi, a ti nisi taj, nemaju nikakvih problema s vrućinom ni hladnoćom. Probleme imaju uglavnom ljudi koji imaju određene zdravstvene probleme. Zdravstvenih problema nema ni Predsjednica pa za nju ne vrijede liječnički, a ni oni tvoji, savjeti. Bojim se da vrućina više smeta mršavima, bljedolikima i anemičnima, kao primjerice Ivi Josipoviću. A on upravo u ove vruće dane promiče svoju stranku koja želi zacrvenjeti Hrvatsku. Slušam da će ga podržati i onih desetak Srba iz kistanja Sime Dubajića, bivšeg suborca njegova oca Ante. Lako je onima koji mogu koristiti i imaju rashladne uređaje. A što će oni nepokretni po našim bolnicama koji stenju na temperaturi svojih bolesničkih soba a koje premašuju 40 C stupnjeva. Kako sam konstruktivan kritičar, tomu me naučili jednoumnici tvoga zločestoga kova, predlažem da u Zagrebu osnuješ volontersku udrugu, da prikupiš donacije od kulturnih tajkuna, nabaviš koji kamion ručnika (Igi125 će ti ih dragovoljno prevesti kamionom, i da 24 sata dnevno mašeš oko glava teških bolesnika i tako im spasiš život kad već ministar Varga ne zna pošteno obaviti svoj ministarski posao. A ti se zabrinuo za tjelesni izgled one "rugobe" Kolinde Grabar Kitarović. Nije postigla savršenstvo tvoga izgleda. A bogme nije vitka ni kao ministrica Mrak Taritaš ili glatkog lica kao Grgina unučica. Lp.

VL
VI
Vito
06:40 21.07.2015.

livoguza2 20.07.2015 u 15:52h - već isprobanim pesticidima koje je svojedobno rabio Tito.____________________ Krenuo tito u predizbornu kampanju, kao sad kolinda. ____________ Ispred njega kolona službenih vozila i partijskih poslušnika (koji su uvijek išli ispred kolone i stvarali red) _________ U prvom vozilu koje prolazi pored polja vide kako seljak pase travu uz cestu. --- zaustave se i pitaju seljaka: zašto paseš travu? --- Seljak odgovori, siromašan sam, gladan, nemam za krug. __________ Politički poslušnik izvadi novčanik i dajući mu novce kaže: uzmi, makni se da te maršal ne vidi, odi kupi si kruha koliko ti treba. --- I ode. __________ Seljak vidi da je dobio novca za trećinu godine, udalji se dok prvo vozilo ne prođe i vrati se ponovo. _________ Kad vidi drugo vozilo počne pasti travu uz cestu. _________ Drugo vozilo se zaustavi i "krene" isti postupak. _________ Seljak dobije još novaca i udalji se dok drugo vozilo ne prođe. ____________ Vidi seljak treće vozilo, priđe cesti i počne pasti travu. _____________ Vozilo se zaustavi i iz njega izađe maršal. ___________ Pita maršal seljaka:Druže, zašto paseš travu uz cestu???? ---- Seljak mu na to odgovori isto: siromašan sam pa nemam za kruh. ---- Maršal mu na to odgovori: jesi, jesi, siromašan, ne samo novčano, nego i pameću. Vidiš tamo onu lijepu livadu? ______ Seljak se okrene i kaže: vidim. --- Eeee, druže, otiđi tamo na to livadu i pasi koliko želiš čistu i svježu travu, a ne ovu uz cestu punu prašine i zagađenu motornim isparenjima. _____________ Shvaćate li što ste vi, prosvjetni djelatniče??? __________ Onaj koji i dalje pase travu uz cestu, ne shvaćajući ništa dalje od novčanika, a motorna isparenja vam progrizla i ono malo pameti što ste imali kao fetus

VL
VI
Vito
07:06 21.07.2015.

Igi12520.07.2015 u 19:36h __________ Zna lutkica što mora obilaziti u širokom krugu - sve ono što su njezini pajdaši iz pljačkaške organizacije za koje je radila izvan "domovine" uništavali osamnaest (18) godina. ___________ Ne znam jeste li putovali autoputom iza Vrlike ________ "Premještanje" trase je koštalo koliko najmanje jedna nova bolnica, a "premjestili" su autoput njezini pajdaši za koje sad provodi izbornu kampanju. __________ Bilo bi dobro vidjeti ju u pofarbanim tunelima - isto potrošena količina novca za još jednu bolnicu. ___________ Kako bi izgledalo kad bi predsjenica pitala ministra: zašto ova bolnica nije uređena? --- A ministar odgovori: nije bilo novca, potroeni za farbanje tunela u vrijeme dok ste se vi igrali predstavnice Hrvatske daleko od domovine. __________- Ovako predsjednica rashlađuje podlaktice u prehladnoj vodi na ribarskom brodu i boji se ugriza srdelica. __________ Stvarno jadno i pokvareno od onih koji ju na to prisiljavaju. ____________ Koji se ribar tako ponaša kod posla koji radi???? __________- Sramota da veća možda može i biti, ali ova snimka u kojoj kolinda moći ruke u škafu i govori:.. ako me ugrize... je stvarno patetično ostvarenje najcrnje propagande koja niti u titovo vrijeme nije mogla proči, jer su titovi snimatelji dobro pazili kakve snimke će pustiti narodu na "divljenje". ______________ Vožnja u kombajnu samo pokazuje koliko su ju izdresirali pa da nema svog ponosa i dopušta takvu manipulaciju koja bi samo neobrazovanima i mentalno zaostalima mogla nešto značiti. ___________ Zašto se sramoti i zašto dopušta da tako manipuliraju s njom nije mi jasno. _________ No, znam staru poslovicu: daj čovjeku moć pa ćeš vidjeti kakav je u stvarnsoti.

VL
VI
Vito
14:29 21.07.2015.

zorbas.grk 21.07.2015 u 13:37h _________ Tko je ono prvi počeo baviti se turizmom po otocima???????????? ______________ Nisam baš siguran, ali koliko me sjećanje služi, turizmom su se prvi počeli baviti otočani početkom dvadesetog stoljeća u bivšoj Habsburškoj monarhiji. _________________ Izgradili su mještano tako po svojim mjestima mnogo gušterni. __________ Tek kasnije su došli ministri. ________ Puuno kasnije, krajem dvadesetog stoljeća, mogu "slobodno" napisati - više od devedeset (90) godina nakon prvih turista po jadranskim otocima. ____________ Sijećam se i kad smo bili na Korčuli mjesec dana (15.7 - 15.8 - kolektivni godišnji odmor) u tvorničkom odmaralištu - voda od 9:00 do 10:00 i od 16:00 15:00 ___________ U ostale sate nema pa tko napunio posude, napunio do drugog dana. ________________ Zašto nisu napunili svoje cisterne kad je bilo vrijeme kiša i "poplava", a vidjeli smo kako pada putem televizijskih izvješća. _________ Zašto bi za takvo aljkavo ponašanje bio kriv ministar???? ___________ Tko im je kriv što su se učlanili u pljačkašku organizavciju pa si dijele plaće ništa ne radeći po mjesnim odborima, i gardskoj upravi, a samo je lokalna uprava odgovorna za svoje lokalne probleme - ministar i ministarstvo "daje okvire", a lokalni moćnici dijele novce i poslove što će se i kad će se raditi. __________- Očito je svima poznato, a bilo je i objavljeno pa sad znamo svi koji smo gledali i čuli: cijevovod je za metar viši (1m iznad) razine maximuma kojeg pumpe na obali, prekoputa otoka, mogu podizati vodu za normalnu opskrbu. _____________ Tak vodovod 100 % nije gradila ova vlada, vlast, a niti turisti. _________ Taj vodsovod su gradili bivši stanovnici tog kraja, možda i u bivšoj državi. _____________ Za što su dobivali plaću mjesni činovnici zaposleni po tom području "punih" 25 godina????????? ____________ Nitko od nas, dalkeo od tog područja, nema pojma kako izgleda njihova opskrba vodom, a oni koji znaju i tamo žive sad svima nama plaću i jadikuju kako im netko s "drugug kraja svijeta" nije poklonio vodu. __________ Iako su uspjeli izgraditi kučerine i viletine novicma koje nisu odvajali za porez niti u onoj, a sumnjam i u ovoj državi. _____________ Sad plaću zbog vidljivih rezultata njihove osobne nebrige za njihovu osobnu budućnost. ________- I za to žele svaliti krivicu na vladu i ministarstv. ______________- Eee drugovi, kako ste si gradili vodovod tako sad pijte vodu iz takvog vodovoda.

VL
LI
livoguza2
09:26 22.07.2015.

".... Nego, o čemu priča ovaj naš bivšesocijalistički učo? On izgleda nije bio gladan dok je Tito bio živ. Inače bi bio zabetoniran.... Svašta. Hoću li i ja tako prolupati kad dođem u njegove godine? Ajme..."_______Nećeš! Ti si se prolupan rodio, a titovci te potom ideologijom lupali sve do dana današnjega. Nije on zabetoniravao one koji su bili gladni, nestalo bi mu betona jer i tako je cementa bilo malo, nego je progonio one koji bi javno rekli da su gladni. Jedan je moj susjed 2 godine uživao u Lepoglavi jer je rekao da je hrana u JNA loša. Toliko o lupanju i lupetanju prolupanih. Nego, zašto si pobjegao iz Istre kad imaš Coriolanovu savršenu kuru za rashlađivanje. Čak je i Ružica odlučila isprobati njegove prolupane recepte i glumiti mumiju navlaženu mlakom vodom. Nego, nisi i ti odlučio krenuti u otadžbinu skupa s Radojicom. Nešto vam obojici postaje vruće u Hrvatskoj. Će se hladite u Moravu? Lp.

VL
VI
Vito
15:23 22.07.2015.

Vozio se modernim "končarevcom" iz Zaprešića do glavnog kolodvora. __________ Skoro "umro" od hladnog šoka koliko su smanjili toplinu u vlaku. ________ Stanicu duže sigurno bih se prehladio. ________ ZAr stvarno oni u HŽ-u nisu čuli kako optimalno uskladiti temperaturu u vagonima s vanjskom temperaturom???? ___________ Što je pretjerano, pretjerano je. ________ Dajte pošaljite nekog novinara s termometrom pa nek se provozi između Zaprešića i Dugog Sela i nazad - ako ne dobije prehladu častite ga jednom kavicom namjenjenoj meni. ______ Ovdje spominju 21°C, u ovom modernom vlaku bilo je sigurno manje, ili se tako osjećamo kad uđemo sa 40°C perona na suncu u prehlađenu prostoriju vagona.

VL
ČU
čujovo
16:04 22.07.2015.

Čorbice... Evo, tvoj (i Guzov) komentar podsjetio me na komentare srpskih šovinista... ima tome već nešto godina... kad sam naletio na neki srpski forum. Čudo jedno kako i oni, srpski šovinisti, koriste identičan rječnik, a i identičnu argumentaciju, kad namirišu nekog (bilo kog...može i Srbina) tko se ne slaže sa njima. Odmah takve šalju da se isele, a i sami bi takvima dragovoljno "pripomogli" u iseljavanju. :) :) Mene stvarno zaprepasti tolika jednakost i uniformiranost kod šovinista... k'o da su od malena, svi skupa, pili iz istog pojilišta. Još je zagonetnije to da ne možeš, ma koliko se trudio, kod takvih naći ni jednu majušnu trunčicu odstupanja u logici rasuđivanja. Sve se, ali apsolutno sve, svodi na "Drugačije misliš - gubi se!". ... ili: "Drugačije izgledaš - marš !"... nekad se zapitam nije li to sve klonirano??? ...mislim, ne samo klonirati nečije tijelo, već klonirati i svijest ??? Baš čudno... :)

VL
LI
livoguza2
13:31 22.07.2015.

"_________ U Lori joj na raspolaganju stoje dva (2) broda - jahte za službena putovanja kojima može posjetiti otoke - tako će godišnji praktički provesti na moru "besplatno", kao spavajući u vojarni kao i svi drugi vojnici. _____________ "______Vito ne služi se dezinformacijama. Tko ti je rekao da će Predsjednica na moru biti besplatno? Nije valjda Stazić ljubomoran što neki na moru provode dane za 7 kuna. Muči te što njoj kao vrhovnoj zapovjednici OSRH ratni brodovi stoje na raspolaganju, a Stazić bio tek obični saborski zastupnik pa mu vojna plovila cijeli dan danima stali na raspolaganju. Daj, jarane, skokni do Paga i popapaj makar zrno soli. Tamo ti je sol za bagatelu. A i ovce se mrču. Lp.

VL
IG
Igi125
17:15 22.07.2015.

Vito Bilo bi dobro da i vi otvorite svoj blog ovdje. Pisati znate, pišete po mom mišljenju zanimljivo, pa zakaj nebi pisali svoj blog? livoguza2 Šator u Savskoj nema veze sa poslovima koje ljudi odrađuju na ovim vrucinama. Sad asfaltirajuaju Slavonsku pa kad im je pauza sklanjaju se u hladovinu okolnog drveca kojeg eto ima u blizini al i tam sve kipi. Da se ne govori o radnicima po autocestama koji uz svoj težak posao još moraju paziti da ih netko od mase sposobnih vozaca ne pokupi a hladovine nigdje. I za razliku od vas ja prosvjednike nikad nisam nazivao drugacije od onoga što zapravo jesu, prosvjednici.

VL
ZG
zorbas.grk
13:37 21.07.2015.

veli tema da su za vrućine krivi klima uredjai ali dok struje ima njima se možemo rashladiti a zamislite kad imate u državi organiziranu uspješnu vladu i dobrog ministra trurizma koji ne predvide dovoljnu količinu vode za otoke pa na +40 u hladu nemožete se otuširati ,nemate sanitarne vode,..jao si ga.nama, kaj ne ? a tek zamislite koje bi predizborne poene pokupio klavirist naš makaranin da je malo poduzetniji i da drekne na sumještane da puste vodu !!!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.