MOSKOVSKI KREMLJ

Rusija je testirala više od 200 oružja u Siriji

Wikimedia CC
29.05.2017.
u 17:12

Makušev je dodao kako će vojska nastaviti s analizom podataka o korištenju oružja u Siriji

Prema Igoru Makuševu, šefu Vojno-istraživačkog vijeća Oružanih snaga Ruske Federacije, ruski su znanstvenici analizom utvrdili da je isprobano više od 200 oružja u Siriji prošle godine, piše ruska medijska agencija TASS.

"Tijekom protekle godine, izvršena je analiza korištenja više od 200 oružja u ratu u Siriji", dodao je general.

Prema njegovim navodima, zbog korištenja oružja promijenili su se i planovi za razvoj i modernizaciju borbenih sustava. Makušev je dodao kako će vojska nastaviti s analizom podataka o korištenju oružja u Siriji, piše UAWire.

"Kako bi to izveli, jako je važno organizirati skupljanje i analizu rezultata korištenja navedenih borbenih sustava u borbenim uvjetima i to na svakodnevnoj bazi", dodao je general.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije