Naslovnica

Ruska vojska tvrdi da će srušiti svaki američki avion koji bude ciljao sirijsku vojsku!

Službenik iz ministarstva obrane izjavio je da je svaki zračni napad potencijalna prijetnja za rusko ljudstvo u Siriji.
07. listopada 2016. u 18:27 115 komentara 22770 prikaza
F-16
Foto: Wikimedia CC
Pogledajte galeriju 1/2

Rusko Ministarstvo obrane upozorilo je koaliciju pod vodstvom SAD da ne izvodi zračne napade na položaje sirijske vojske, piše RCPolitics.

Ministarstvo je dodalo kako sada na sirijskom tlu postoje brojni sustavi protuzračne obrane koji će braniti Assada i njegovu vojsku. Prošli američki zralni napad pobio je više od 50 sirijskih vojnika. Sjedinjene Američke Države su objavile da je to ipak bio incident. Rusija danas ima brojne sustave S-400 i S-300 u Siriji kako bi zaštitili pomorsku bazu u Tartusu. Službenik iz ministarstva obrane izjavio je da je svaki zračni napad potencijalna prijetnja za rusko ljudstvo u Siriji.

>>SAD i NATO savez pripremaju bespilotni mlažnjak naoružan laserima

>>Staljingrad ne smije pasti u neprijateljske ruke!

Elipso

  • Mlinaric:

    rusi samo brane izlamiste irana i asadovu vojsku od krscana, i dosli u ideju obarati zapadne zrakoplove, to je putin brani siriju

  • Mlinaric:

    Rusi brane Krscane u siriju, obarace i americke i Nato zrakoplove da brane asadovu vojsku i islamizticke grupe irana svi srbi znaju sta komentiram,jer su pisali i samo komentare da rusi brane krscanstvo a zapad je protiv

  • hr.eu:

    Rusija je ostala zadnja utvrda zdravog života, nezaraženog bolesnim američkim sodomsko-gomorskim načinom života i razmišljanja, od zatrovane GMO hrane kojom žele zaraziti cijeli svijet, ali ovdje je prije svega riječ o nezajažljivoj želji američkog kapitala da zavlada nad velikim ruskim ... prikaži još! resursima. Putine, ne daj se, narod je uz tebe, i tvoj i europsko slobodnomisleći.